Η Phone Link εφαρμογή των Windows θα υποστηρίζει σύντομα και άλλα Android τηλέφωνα

Από εταιρίες όπως τις Oppo, Realme και OnePlus
17 Νοεμβρίου 2023 17:14
Η Phone Link εφαρμογή των Windows θα υποστηρίζει σύντομα και άλλα Android τηλέφωνα

Η γνωστή εφαρμογή Phone Link των Windows PC θα μπορεί σύντομα να διαβάζει και άλλα Android τηλέφωνα, από εταιρίες που δεν υποστηρίζονταν μέχρι τώρα. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ODC23 (OPPO Developers Conference) η εταιρία ανακοίνωσε ότι διάφορες συσκευές της θα υποστηρίζονται πλέον από την εφαρμογή της Microsoft.

Η δυνατότητα αυτή ήταν διαθέσιμη σε Samsung και Honor συσκευές, αλλά και στα Surface Duo, αλλά η Microsoft επιβεβαίωσε ότι ορισμένες συσκευές όπως OnePlus, Oppo Find, Oppo Reno και Realme θα προστεθούν σύντομα.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Phone Link στο Android τηλέφωνό σας μέσα από το Google Play. Το Phone Link είναι διαθέσιμο από το 2015 για τις Android συσκευές με διάφορες παλαιότερες ονομασίες και επιτρέπει στα υποστηριζόμενα τηλέφωνα (Android και iPhone) να συγχρονίσουν τις επαφές τους, να βλέπουν μηνύματα, να κάνουν κλήσεις και άλλα πολλά. Η συνδεσιμότητα γίνεται μέσω Bluetooth σε PC που υποστηρίζουν Windows 10 και 11.

Εκτός από όλα τα παραπάνω, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε σε ορισμένες εγκατεστημένες εφαρμογές του smartphone σας ή και να κάνετε drag and drop αρχεία από το PC στο κινητό σας.