iPhone: Επεκτείνεται η δωρεάν χρήση του Emergency SOS μέσω δορυφόρου

Η Apple ανακοίνωσε ότι δίνει ένα ακόμη χρόνο δωρεάν χρήσης της υπηρεσίας
15 Νοεμβρίου 2023 18:17
iPhone: Επεκτείνεται η δωρεάν χρήση του Emergency SOS μέσω δορυφόρου

Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά των iPhone είναι το Emergency SOS μέσω Δορυφόρου, που συστήθηκε μέσα από τα μοντέλα iPhone 14.

Αρχικά, η Apple είχε ανακοινώσει ότι κάθε κάτοχος iPhone 14 θα λάμβανε δύο χρόνια δωρεάν χρήσης αυτού του χαρακτηριστικού, το οποίο έχει σώσει εκατοντάδες ζωές μέχρι σήμερα, όπως μαρτυρούν σχετικές ειδήσεις και μαρτυρίες. Αυτή η δωρεάν περίοδος όμως θα έληγε τον Νοέμβριο του 2024 και η Apple τώρα ανακοίνωσε την επέκτασή της. 

Όπως δήλωσε επίσημα η εταιρία του Κουπερτίνο, η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρου επεκτείνεται για έναν ακόμη χρόνο αν είστε ήδη υφιστάμενος κάτοχος iPhone 14 ή για δύο χρόνια ακόμη αν αγοράσατε μέχρι τις 15 Νοεμβρίου ένα iPhone 14 μοντέλο. Πρακτικά όμως είναι σαν να δίνει δύο χρόνια επιπλέον δωρεάν χρήσης της υπηρεσίας και στους κατόχους iPhone 15

Δυστυχώς, όμως για τους Έλληνες κατόχους iPhone 14 η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται ακόμη στην χώρα μας, μιας και μόλις μερικές χώρες στον κόσμο διαθέτουν υποστήριξη για το εξαιρετικά χρήσιμο αυτό χαρακτηριστικό. 

Tags: