Μάθαμε πότε θα έρθουν οι RTX 4070 Super και RTX 4080 Super της Nvidia!

Συνεχίζονται οι διαρροές
07 Νοεμβρίου 2023 23:37
Μάθαμε πότε θα έρθουν οι RTX 4070 Super και RTX 4080 Super της Nvidia!

Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει για τις τεχνικές προδιαγραφές των RTX 4080 Super, RTX 4070 Ti Super και RTX 4070 Super, των ολοκαίνουργιων καρτών γραφικών που ετοιμάζει η NVIDIA. Τώρα, οι διαρροές συνεχίζονται και έτσι μάθαμε πότε πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέα μοντέλα και όχι μόνο.

Ξεκινώντας, λάδι στη φωτιά έριξε για άλλη μια φορά ο αρκετά αξιόπιστος insider @Kopite7kimi, ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν είχε αποκαλύψει έγκυρες πληροφορίες για τα πλάνα της εταιρίας. Συγκεκριμένα, ο leaker αποκάλυψε πως τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στην περίοδο της CES.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας παγκοσμίως, στην οποία παρά πολλές φορές η Nvidia έχει ανακοινώσει νέα καταναλωτικά προϊόντα. Η CES 2024 αναμένεται να πραγματοποιηθεί ως συνήθως στο Las Vegas, μεταξύ 9 και 12 Ιανουαρίου. Αν οι πληροφορίες του leaker ισχύουν, λοιπόν, απέχουμε μόλις μερικούς μήνες από το μεγάλο ντεμπούτο των νέων προτάσεων της Nvidia.

Σα να μην έφτανε αυτό, τα leaks συνεχίστηκαν, με τον MEGAsizeGPU να φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας το γραφιστικό υλικό που έχουν λάβει οι συνεργάτες της Nvidia για να ετοιμάσουν τις συσκευασίες των δικών τους εκδοχών. Ο συγκεκριμένος leaker έχει ένα εξίσου αξιόπιστο ιστορικό.

Σύμφωνα με την εικόνα που ανάρτησε, λοιπόν, η RTX 4070 Ti SUPER είναι τελικά αληθινή. Μάλιστα, από αισθητικής άποψης η Nvidia ανανέωσε το λογότυπο των SUPER εκδόσεων για να είναι πιο απλό, παίρνοντας θέση δίπλα από το Ti σε ένα γκρι πλαίσιο.