iOS 17.1.1: Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη νέα ενημέρωση των iPhone

Τί νέο θα φέρει;
07 Νοεμβρίου 2023 10:19
iOS 17.1.1: Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη νέα ενημέρωση των iPhone

Σύμφωνα με νέες φήμες, η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα μία νέα ενημέρωση για τα iPhone που έχουν εγκατεστημένο το iOS 17. Ο λόγος γίνεται για το iOS 17.1.1, το οποίο σύμφωνα με ένα account στο X (πρώην Twitter) έχει αριθμό έκδοσης 21B91, αλλά δε θα φέρει νέα χαρακτηριστικά.

Αυτή η ενημέρωση πρόκειται απλώς να εξαλείψει κάποια bugs που έχουν αναφέρει οι χρήστες τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά να προσφέρει και καλύτερη ασφάλειας στις συσκευές. Προς το παρόν, όπως μεταφέρει το Macrumors δε γνωρίζουμε τι ακριβώς bugs θα «αντιμετωπίσει» το IOS 17.1.1, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει απόψε το βράδυ ή αύριο Τετάρτη.

Ωστόσο, η Apple έχει φέρει ήδη το iOS 17.2 στην beta έκδοση του λειτουργικού της και πρόκειται να διορθώσει ένα πρόβλημα όταν ορισμένα iPhone έσβηναν από μόνα τους κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και το θέμα που είχαν κατά τη διάρκεια φόρτισης σε BMW αυτοκίνητα.

Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να οπλιστείτε με αρκετή υπομονή εάν έχετε παρατηρήσει ότι το iPhone σας κλείνει κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς το iOS 17.2 πρόκειται να γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στον Δεκέμβριο. Επιπροσθέτως, η Apple ετοιμάζεται να φέρει τις επόμενες ημέρες και μία ενημέρωση για τα Apple Watch που αναμένεται να επιλύσει ένα πρόβλημα με την μπαταρία.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το IOS 17.1.1 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: