Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Mark Zuckerberg (ΦΩΤΟ)

Περιπέτεια υγείας για τον επικεφαλής της Meta και ιδρυτή του Facebook
04 Νοεμβρίου 2023 11:03
Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Mark Zuckerberg (ΦΩΤΟ)

Τα τελευταία χρόνια ίσως να γνωρίζετε για το νέο χόμπι του Μαρκ Ζούκερμπεργκ (Mark Zuckerberg) που είναι οι μεικτές πολεμικές τέχνες, κοινώς τα ΜΜΑ, στα οποία έχει αγωνιστεί κιόλας έχοντας κερδίσει μερικά τουρνουά. 

Μάλιστα, έχει προπονηθεί με μερικούς από τους καλύτερους στο Brazilian jiu-jitsu που είναι και η βασική του τεχνική, μέχρι που έφτασε σε βαθμό να κλείνει αγώνα σε οκτάγωνο κλουβί απέναντι στον άλλον μεγιστάνα, τον Elon Musk. Φαίνεται όμως πως το όνειρο του να δείτε αυτούς τους δύο μεγιστάνες του τεχνολογικού κόσμου απομακρύνεται, καθώς ο Mr. Facebook μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Όπως ανήρτησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Zuckerberg έπαθε ρήξη χιαστού κατά τη διάρκεια μια προπόνησης ΜΜΑ, ανακοινώνοντας ότι μπήκε κιόλας στο χειρουργείο από το οποίο αναρρώνει πλέον. Χαρακτηριστικά έγραψε στη λεζάντα: 

"Έπαθα ρήξη χιαστού κατά την προπόνηση και μόλις βγήκα από το χειρουργείο για την αντικατάστασή του. Είμαι ευγνώμων για τους γιατρούς και την ομάδα που με φρόντισαν. Προετοιμαζόμουν για έναν διαγωνιστικό αγώνα ΜΜΑ στις αρχές του επόμενου έτους, αλλά τώρα αυτό καθυστέρησε λίγο. Ακόμα ανυπομονώ να το κάνω αφού αναρρώσω. Ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη".

Την ανάρτηση συνόδευσε ο 39χρονος CEO της Meta με μερικές φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο ξαπλωμένος στο κρεβάτι, έχοντας το αριστερό του πόδι δεμένο. Σε μια άλλη η σύζυγός του Πρισίλα Τσαν σκουπίζει το μέτωπό του και τον βοηθάει να βάλει τις παντόφλες του. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Είναι πολύ πιθανό ο αγώνας στον οποίο αναφέρεται για τις αρχές του 2024 να ήταν αυτός με τον Έλον Μασκ, μόνο που λόγω του αναπάντεχου τραυματισμού του, ο οποίος συνήθως χρειάζεται 6 μήνες το λιγότερο για να επανέλθει κανείς σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αυτή η αναμέτρηση θα καθυστερήσει.