Το Samsung Galaxy View εμφανίστηκε στο GFXBench  

Επιβεβαιώθηκαν τα χαρακτηριστικά του

Το Samsung Galaxy View εμφανίστηκε στο GFXBench

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Samsung στην IFA 2015, όπου ανακοινώθηκαν επίσημα τα νέα Gear S2 smartwatch, η εταιρία μας έδειξε σε ένα teaser ενός νέου tablet. Η ονομασία αυτού είναι Samsung Galaxy View, το οποίο θα διαθέτει μια μεγάλη οθόνη, έχοντας ως στόχο τη χρήση του σε αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία αλλά και οικιακή χρήση, όπως αναφέραμε χαρακτηριστικά πριν από περίπου ένα μήνα.

Σήμερα η συσκευή εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του GFXBench, επιβεβαιώνοντας τα χαρακτηριστικά της. Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Galaxy View (SM-T670) θα τρέχει Android 5.1.1 και θα διαθέτει οθόνη 18,5 ιντσών με ανάλυση Full HD, επεξεργαστή 64-bit octa-core Exynos 7580 στο 1.6GHz, μια GPU Mali T-720, 2GB RAM, 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, μπροστινή κάμερα 2 MP και μπαταρία 5.700mAh.

Μολονότι, η ιστοσελίδα του GFXBench παραθέτει την κύρια κάμερα ως <<δεν υποστηρίζεται>>, σύμφωνα με πληροφορίες που γνωρίζουμε θα διαθέτει κάμερα 8 MP και υποδοχή για κάρτα microSD. Επιπλέον, η συσκευή αναμένεται να έχει πλάτος 451,8 χιλιοστά, ύψος 275,8 χιλιοστά και πάχος 11,9 χιλιοστά.

Τέλος, το Samsung Galaxy View πέρασε πρόσφατα από πιστοποιήσεις SIG και RRA και πιστεύουμε ότι θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.