Η Apple “φλέξαρε“ πως γύρισε το νέο της event εξ'ολοκλήρου με iPhone (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πώς γυρίστηκε και τον έξτρα εξοπλισμό χιλιάδων δολαρίων που συνόδευσε το iPhone 15 Pro Max
31 Οκτωβρίου 2023 20:24
Η Apple “φλέξαρε“ πως γύρισε το νέο της event εξ'ολοκλήρου με iPhone (ΒΙΝΤΕΟ)

"Shot on iPhone". Η φράση που έχει γίνει συνώνυμη με την αποδεδειγμένη σε υψηλού επιπέδου παραγωγές ποιότητα των καμερών των iPhone. Μόνο που στο πρόσφατο "Scary Fast" event η Apple τερμάτισε τον όρο αυτόν. 

Έκρυβε στο φινάλε της παρουσίασης των νέων Mac και MacBook Pro ένα "φλεξάρισμα" -άνευ προηγουμένου θα λέγαμε- καθώς αποκάλυψε ότι ολόκληρο το event γυρίστηκε εξ'ολοκλήρου με iPhone 15 Pro Max.

Κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες και ένα σχετικό behind the scenes βίντεο που δείχνει συνοπτικά πώς πέτυχε αυτό το οπτικό αποτέλεσμα η παραγωγή της Apple και φυσικά δεν έγινε σκέτο με ένα iPhone, καθώς χρειάστηκε εξοπλισμός πολλών χιλιάδων ευρώ για να δείξει τόσο καλά και πειστικά η κάμερα του iPhone 15 Pro Max ότι δεν είναι...iPhone. 

Θα δείτε ότι χρησιμοποιήθηκαν SSDs για την καταγραφή, πανάκριβα monitors, επαγγελματικά φώτα κινηματογραφικού επιπέδου αλλά και drones και gimbals για να επιτευχθεί αυτό το -ομολογουμένως απίθανο αποτέλεσμα. Όσοι είδατε το event καταλάβετε ότι γυρίστηκε σε iPhone ή νομίζατε ότι όλα πήγαιναν καλά; Αν ήταν το δεύτερο τότε η Apple έκανε κάτι πολύ καλά με αυτή την κίνηση που διαφημίζει έμμεσα τις επαγγελματικές δυνατότητες της κάμερας των iPhone 15 Pro. 

Μάλιστα, το μοντάζ έγινε με Mac φυσικά και τη βοήθεια hardware και software από τις Blackmagic Design και Beastgrip. Απολαύστε το βίντεο παρακάτω. 

Tags: