Η Apple ανεβάζει την τιμή του TV+ και άλλων υπηρεσιών της

Συνεχίζοντας το κακό σερί που παρατηρείτε γενικότερα
25 Οκτωβρίου 2023 22:50
Η Apple ανεβάζει την τιμή του TV+ και άλλων υπηρεσιών της

Μετά το Netflix, το Disney+, το PlayStation Plus, το Xbox Game Pass και όλες τις υπόλοιπες συνδρομητικές υπηρεσίες που έχουν αυξήσει τις τιμές τους μέσα στους τελευταίους μήνες, τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται για ακόμη μια φορά. Συγκεκριμένα, η Apple μόλις ανακοίνωσε ότι αυξάνει την τιμή του Apple TV+, από τα €6,99 στα €9,99.

Αυτή η αύξηση έρχεται μόλις μερικούς μήνες μετά την προηγούμενη, η οποία είδε την τιμή να ανεβαίνει από τα €4.99 στα €6.99. Παράλληλα, θα αυξηθούν και οι τιμές των Apple Arcade και Apple News+, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, επηρεάζοντας κατ’ επέκταση και την συνδυαστική συνδρομή Apple One.

Ακόμη δεν υπάρχουν ξεκάθαρες πληροφορίες για το αν οι αυξήσεις θα επηρεάσουν και τα μέλη των υπηρεσιών στην Ελλάδα, αλλά η Apple τονίζει πως οι ανατιμολογήσεις δεν αφορούν μόνο την Αμερική, αλλά και Ευρωπαϊκές χώρες.

Οι νέες τιμές των συνδρομών της Apple:

Apple TV+ από €6,99 στα €9,99 (+ €3)

Apple Arcade από €4,99 στα 6,99 (+ €2)

Apple One ατομικό από €16,95 στα €19,95 (+ €3)

Η επίσημη τοποθέτηση της Apple:

Οι τιμές των συνδρομών Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+ και Apple One θα αυξηθούν στις ΗΠΑ και σε επιλεγμένες διεθνείς αγορές από σήμερα. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές θα δουν αυτές τις αυξήσεις τιμών 30 ημέρες αργότερα, κατά την επόμενη ημερομηνία ανανέωσής τους. Επικεντρωνόμαστε στην παροχή των καλύτερων δυνατών εμπειριών για τους πελάτες μας, προσθέτοντας σταθερά υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία, περιεχόμενο και καινοτόμες λειτουργίες στις υπηρεσίες μας.

Tags: