Πολλές νέες πληροφορίες για τα iPhone 16 Pro!

48MP ultrawide κάμερα και πολλά άλλα
13 Οκτωβρίου 2023 19:15
Πολλές νέες πληροφορίες για τα iPhone 16 Pro!

Τι κι αν τα iPhone 15 κυκλοφόρησαν πριν από περίπου 1 μήνα; Οι φήμες για τα iPhone 16 συνεχίζονται κανονικά και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες που αφορούν τα εν λόγω τηλέφωνα, τα οποία όπως όλα δείχνουν θα έχουν 48MP ultrawide κάμερα.

Πιο συγκεκριμένα, τις φήμες φέρνει στη δημοσιότητα το gsmarena, το οποίο αναφέρει ότι τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα έρθουν Wi-Fi 7 συνδεσιμότητα με μεγαλύτερες και πιο ποιοτικές ταχύτητες.

Επίσης, τα 16 Pro και Pro Max θα λάβουν μια μεγάλη αναβάθμιση στο μόντεμ τους και πιο συγκεκριμένα θα έχουν το Snapdragon X75 της Qualcomm, το οποίο θα παρέχει μεγαλύτερες ταχύτητες 5G σε σύγκριση με τον X70 που βρίσκεται στα iPhone 15. Παράλληλα αυτό θα βελτιώσει και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Συνεχίζοντας, τα Pro μοντέλα θα λάβουν και μια μεγάλη αναβάθμιση στην κάμερα, αφού θα έχουν 48MP ultrawide φακό, ενώ παράλληλα το iPhone 16 Pro θα έχει και τον tetra-prism των 12MP που υπάρχει στο iPhone 15 Pro Max με τα 5Χ ζουμ. Επίσης φήμες λένε ότι το iPhone 16 Pro θα έχει 6.3 ίντσες οθόνη, ενώ από την άλλη το iPhone 16 Pro Max θα αγγίζει τις 6.9 ίντσες, κάνοντάς το το μεγαλύτερο τηλέφωνο που έχει βγάλει ποτέ η Apple.

Όσον αφορά τα απλά iPhone 16, οι φήμες που φέρνει στη δημοσιότητα ο Jeff Pu λέει ότι θα έχουν τον A17 Pro που είδαμε φέτος στα iPhone 15 Pro, καθώς και 8GB RAM, δύο κάμερες και Wi-Fi 6e.

Επειδή όμως μιλάμε για φήμες και ρεπορτάζ από insiders καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Tags: