Έτσι θα μοιάζει το Xiaomi 14 Pro

Ήρθαν στη δημοσιότητα τα πρώτα renders
13 Οκτωβρίου 2023 17:57
Έτσι θα μοιάζει το Xiaomi 14 Pro

Υπάρχουν διάφορες φήμες που λένε ότι η Xiaomi θα αποκαλύψει και επίσημα το Xiaomi 14 Pro στις 27 Οκτωβρίου. Επίσης, η εταιρία πρόκειται να αλλάξει ελαφρώς το σχεδιασμό των τηλεφώνων και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας τα πρώτα renders που δείχνουν πώς περίπου θα μοιάζει το Pro μοντέλο.

Οι εικόνες ήρθαν μέσα από το OnLeaks, με το Xiaomi 14 Pro να φέρνει μια πανομοιότυπη κάμερα με το περσινό Xiaomi 13 Pro, αν και το νέο μοντέλο θα έχει μικρότερη οθόνη που θα αγγίζει τις 6.6 ίντσες. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το 13 Pro είχε 6.7 ίντσες οθόνη.

Στο πίσω μέρος, από την άλλη, έχουμε ένα μεγάλο πλαίσιο που φιλοξενεί τέσσερις διαφορετικές κάμερες και σένσορες. Το Xiaomi 14 Pro, όπως μεταφέρει το gsmarena, θα έχει επίπεδες επιφάνειες στο μπροστινό και στο πίσω μέρος, με τα πλήκτρα της αυξομείωσης της έντασης και το power button να βρίσκονται μαζί στο δεξί μέρος του τηλεφώνου.

Δείτε τις εικόνες:

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με πληροφορίες, το Xiaomi 14 Pro θα είναι ελαφρώς πιο παχύ από τον προκάτοχό του, αν και περισσότερα θα μάθουμε στις 27 Οκτωβρίου, όπου φημολογείται ότι η Xiaomi θα το παρουσιάσει και επίσημα.

Tags: