LG G4 Pro με οθόνη 5,7 ιντσών και 4GB RAM;

Ο μεγάλος αδερφός του G4
30 Σεπτεμβρίου 2015 20:07
LG G4 Pro με οθόνη 5,7 ιντσών και 4GB RAM;

Τους προηγούμενους μήνες υπήρξαν αρκετές φήμες για μια νέα συσκευή από την LG, το LG G4 Pro. Τώρα, αποκαλύφθηκαν κάποια χαρακτηριστικά της επερχόμενης συσκευής μέσα από το γνωστό GFXBench.

Έτσι, σύμφωνα με τα στοιχεία που μας δίνονται, βλέπουμε ότι το LG G4 Pro θα έχει οθόνη 5,7 ιντσών με ανάλυση QHD και θα φοράει τον εξαπύρηνο Snapdragon 808 στα 1.8GHz. Η μνήμη RAM θα αγγίζει τα 4GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα ανέρχεται στα 64GB, χωρίς όμως να μας αναφέρει κάτι περί υποδοχής για κάρτα microSD.

Ακόμη θα φέρει οπίσθια κάμερα στα 16 MP με υποστήριξη εγγραφής βίντεο 4K και εμπρόσθια στα 5 MP. Επίσης, θα τρέχει την έκδοση του λειτουργικού Android 5.1.1 και είναι καταχωρημένο στη βάση δεδομένων του GFXBench, με αριθμό μοντέλου H900.

Τέλος, αναφορά είχε γίνει τον Ιούνιο για το LG G4 Pro, η οποία έκανε λόγο για μεταλλική κατασκευή ή ακόμη και για ότι πρόκειται για το V10, που εικάζεται ότι θα έχει μια δευτερεύουσα  οθόνη και που πρόκειται να παρουσιαστεί από την LG στις 1 Οκτωβρίου. Τίποτα όμως από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την εταιρία.