Το μήνυμα του Tim Cook για τα 12 χρόνια από το θάνατο του Steve Jobs

Ο Steve Jobs έφυγε από τη ζωή στις 5 Οκτωβρίου του 2011
06 Οκτωβρίου 2023 14:10
Το μήνυμα του Tim Cook για τα 12 χρόνια από το θάνατο του Steve Jobs

Πέρασαν κιόλας 12 ολόκληρα χρόνια από το θάνατο του Steve Jobs, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 5 Οκτωβρίου του 2011 και η Apple θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του με το δικό της μήνυμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο CEO της εταιρίας, Tim Cook, έγραψε ένα μήνυμα για τη μνήμη του Steve Jobs μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο X.Το συγκινητικό μήνυμα του Cook για τον φίλο του όπως αναφέρει ο ίδιος, λέει μεταξύ άλλων ότι άλλαξε τον κόσμο.

Πηγαίνω πίσω, σε έναν πρωτοπόρο που αμφισβήτησε τις συνελεύσεις, έναν οραματιστή που άλλαξε τον κόσμο, έναν μέντορα και έναν φίλο. Μας λείπεις Steve.

Η ανάρτηση του Tim Cook συνοδευόταν και μία εικόνα με το πορτραίτο του Steeve Jobs και μπορείτε να την δείτε παρακάτω:

Ο Στίβεν Πολ Τζομπς (Steve Jobs‎) γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 1955 και ήταν μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες στον χώρο της τεχνολογίας, ένας εκ των δύο συνιδρυτών, πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Apple και πρώην πρόεδρος της Pixar (μέχρις ότου εξαγοράστηκε από την Disney, στης οποίας το Διοικητικό Συμβούλιο διατηρούσε θέση και της οποίας ήταν ο μεγαλύτερος μέτοχος).

Έχει χαρακτηριστεί ως οραματιστής στον χώρο των υπολογιστών και πολλές ιδέες του άλλαξαν τον τρόπο που οι καταναλωτές χρησιμοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία. Ήταν από τους πρώτους που συνέλαβαν την ιδέα του οικιακού προσωπικού υπολογιστή. Πληροφορίες από το Wikipedia.

Ο Steve Jobs πέθανε στις 5 Οκτωβρίου του 2011 ύστερα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας.