Έρχεται redesign για την mobile εφαρμογή του YouTube – Πρώτες εικόνες

Δοκιμάζει μια «συγχώνευση» η Google
02 Οκτωβρίου 2023 11:13
Έρχεται redesign για την mobile εφαρμογή του YouTube – Πρώτες εικόνες

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, η Google ξεκίνησε να πειραματίζεται με διάφορες αισθητικές αλλαγές για την mobile εφαρμογή του YouTube, δοκιμάζοντας μεταξύ άλλων μια νέα εμφάνιση για τα thumbnails των βίντεο, με στρογγυλεμένες άκρες. Τώρα, τα πειράματα συνεχίζονται, δείχνοντας πως ένα μεγαλύτερο redesign μάλλον βρίσκεται στα σκαριά.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σύμφωνα με νέες εικόνες που μεταφέρει το μέσο 9to5Google, τόσο η κάτω μπάρα πλοήγησης της εφαρμογής, όσο και η εργαλειοθήκη στο πάνω μέρος, είδαν αλλαγές σε μια δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής. Συγκεκριμένα, το εικονίδιο χρήστη φαίνεται πως θα αφαιρεθεί από την πάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής, ενώ από την μπάρα πλοήγησης θα αφαιρεθεί η Library καρτέλα. Το περιεχόμενο των δύο αυτών σελίδων θα συγχωνευτεί στη νέα ‘You’ καρτέλα.

Στο You θα υπάρχουν πληροφορίες για το κανάλι σας και το λογαριασμό σας, με όλες τις λειτουργίες που θα περίμενε κανείς, όπως η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ λογαριασμών και η ενεργοποίηση του Incognito mode. Ακριβώς κάτω από αυτές τις συντομεύσεις θα υπάρχουν δύο καρουζέλ με το πρόσφατο ιστορικό σας και τις playlists σας, μια αλλαγή που έγινε πρόσφατα για όλους και στην υπάρχουσα Library καρτέλα. Τέλος, η νέα σελίδα θα ολοκληρώνεται με μια λίστα που περιλαμβάνει όλες τις επιλογές που υπάρχουν τώρα στο μενού χρήστη και στο Library, όπως τα Your videos, Downloads, Your clips, Your movies, Your Premium benefits, Time watched, κ.α.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις αλλαγές μέσα από την εικόνα που ακολουθεί.

Για την ώρα η ανανεωμένη εμφάνιση της Android εφαρμογής του YouTube έχει γίνει διαθέσιμη για λίγους χρήστες, καθώς η Google συλλέγει feedback. Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε, ούτε για το αν, περισσότεροι χρήστες θα δουν τις παραπάνω αλλαγές.

Tags: