Κατεβάστε δωρεάν πανέμορφα wallpapers για το κινητό, το PC ή το tablet σας!

Φυσικά από τον Basic Apple Guy
25 Σεπτεμβρίου 2023 19:33
Κατεβάστε δωρεάν πανέμορφα wallpapers για το κινητό, το PC ή το tablet σας!

Ο Basic Apple Guy συνεχίζει να μοιράζει εντελώς δωρεάν τις δημιουργίες του και ύστερα από διάφορα projects που έχει δημοσιεύσει, ο artist επιστρέφει με τις νέες δημιουργίες του που αφορούν το φθινόπωρο.

Αναλυτικότερα, ο Basic Apple Guy δημοσίευσε νέα πανέμορφα και χρωματιστά wallpapers για το φθινόπωρο και μπορείτε να ομορφύνετε το iPhone/Android, το iPad/Android tablet και το PC/Mac σας χωρίς να πληρώσετε τίποτα.

Πρόκειται για gradient εικόνες με τον δημιουργό να δηλώνει τα εξής:

Μια συλλογή από τέσσερις minimal gradient ταπετσαρίες με ζεστή αισθητική εμπνευσμένη από το φθινόπωρο. Οι τόνοι των αλλαγών φύλλων, οι ζεστές φωτιές, τα πιο σκοτεινά ηλιοβασιλέματα και η ψύχρα των πιο δροσερών ημερών αντικατοπτρίζονται στις χρωματικές παλέτες που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις ταπετσαρίες.

Κατεβάστε όλα τα wallpapers στη μέγιστη ανάλυση πατώντας εδώ.

Μπορεί να έχει μόνο τρεις επιλογές (iPad, iPhone και Mac), αλλά φαίνονται εξίσου απίθανα και σε διάφορα άλλα tablets, smartphones και Windows PC.

Για την ιστορία, ο  Basic Apple Guy είναι γνωστός artist που μοιράζει μεταξύ άλλων και δωρεάν wallpapers με ιδιαίτερη αισθητική για όλους. Είναι ιδιαίτερα γνωστός στον κόσμο της Apple -εξού και η ονομασία του.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στους Unboxholics.

 

Tags: