Η Samsung έχει ένα νέο σχέδιο για να χτυπήσει την Apple με τη βοήθεια του MrBeast

Την ώρα που τα ποσοστά της είναι πολύ χαμηλά μεταξύ των εφήβων
24 Σεπτεμβρίου 2023 10:11
Η Samsung έχει ένα νέο σχέδιο για να χτυπήσει την Apple με τη βοήθεια του MrBeast

Μια νέα marketing στρατηγική αποφάσισε να ακολουθήσει η Samsung, η οποία συνεργάστηκε με τον πασίγνωστο επιχειρηματία Jimmie Donaldson, γνωστό ευρέως ως MrBeast. Συγκεκριμένα, το Galaxy S23 Ultra της Samsung είναι και επίσημα η vlog κάμερα του MrBeast, μια κίνηση που ο κορεατικός κολοσσός θεωρεί πως θα βοηθήσει τα ποσοστά του στην κόντρα απέναντι στην Apple.

Όπως επισημαίνει το μέσο The Verge, μια πρόσφατα μελέτη της Piper Sandler έδειξε ότι η Apple έχει κερδίσει υπερβολικά πολύ έδαφος τελευταία, με το 87% των εφήβων να προτιμά τα iPhones, αντί για τις διάφορες Android συσκευές της αγοράς. Η νεανική αυτή αγορά είναι ζωτικής σημασίας για τους κατασκευαστές και προφανώς ένας από τους λόγους που η Samsung αποφάσισε να συνεργαστεί με τον YouTuber, για να μιλήσει απευθείας στη «νεολαία».

Η συνεργασία ξεκίνησε με ένα βίντεο που δείχνει τον MrBeast να οδηγεί πολυτελή οχήματα, ενσωματώνοντας διακριτικά τα smartphones της εταιρίας με διάφορους τρόπους. Το Galaxy Z Flip 5 έχει ένα ολόκληρο ξεκάθαρο διαφημιστικό απόσπασμα, ενώ το S23 Ultra φαίνεται τοποθετημένο μέσα στα αυτοκίνητα καθ' όλη τη διάρκεια του βίντεο. Στόχος της Samsung είναι να αποδείξει τις δυνατότητες της ναυαρχίδας της για τους δημιουργούς περιεχομένου, καθώς και να προβάλει φυσικά τα προϊόντα της στο τεράστιο κοινό του YouTuber.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τόσο το εν λόγω βίντεο, όσο και μερικά behind the scenes πάνα που ανάρτησε η ίδια η Samsung.

Το βίντεο του MrBeast που έχει πλάνα γυρισμένα με το Samsung Galaxy S23 Ultra:

Το behind the scenes βίντεο της Samsung: