Ξεπούλησε ήδη το iPhone 15 Pro Max! – Καθυστερούν οι παραγγελίες

Θα χρειαστεί υπομονή
15 Σεπτεμβρίου 2023 22:44
Ξεπούλησε ήδη το iPhone 15 Pro Max! – Καθυστερούν οι παραγγελίες

Ναι, η νέα ναυαρχίδα της Apple έχει ήδη ξεπουλήσει! Για την ακρίβεια, μόλις μερικά λεπτά αφότου η αμερικανική εταιρία άρχισε να δέχεται προ-παραγγελίες για τα ολοκαίνουργια μοντέλα της, η ζήτηση για το iPhone 15 Pro Max ήταν τόσο μεγάλη που τα τεμάχια που μπορούσε η εταιρία να διαθέσει μέσα στο Σεπτέμβριο εξαντλήθηκαν. Πλέον οι ημερομηνίες παράδοσης αναβλήθηκαν και όλες οι νέες παραγγελίες αναμένεται να εξυπηρετηθούν τον επόμενο μήνα, τον Οκτώβριο.

Αρχικά, το επίσημο ψηφιακό κατάστημα της Apple υποσχόταν παράδοση έως τις 22 Σεπτεμβρίου για όλα τα iPhone μοντέλα, ακριβώς δηλαδή την ημερομηνία που είχε ανακοινώσει στο event της. Ωστόσο, η υπόσχεση κράτησε για λίγο ή για την ακρίβεια για...λίγους, τους πιο πιστούς πελάτες της.

Μέσα σε λεπτά από την έναρξη των προ-παραγγελιών η ημερομηνία παράδοσης για το Pro Max μοντέλο προσαρμόστηκε σε ένα παράθυρο "7-10 ημερών". Έπειτα από μισή ώρα, ο χρόνος παράδοσης άλλαξε ξανά σε "2-3 εβδομάδες" και πλέον έχει φτάσει τις "6-7 εβδομάδες". Συγκριτικά, τα απλά iPhone 15 και iPhone 15 Plus παραμένουν διαθέσιμα για παράδοση μέχρι την επόμενη Παρασκευή. Το ίδιο δεν ισχύει όμως και για το iPhone 15 Pro που έχει αλλάξει αντίστοιχα σε "7-10 ημέρες".

Αξίζει να σημειωθεί πως η ζήτηση είναι τέτοια που όλα τα χρώματα και οι διαμορφώσεις του iPhone 15 Pro Max, ακόμη και το μοντέλο του 1TB, έχουν αυξημένους χρόνους παράδοσης! Πέρυσι είχαν χρειαστεί μήνες μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση με το στοκ, με την Apple να αντιμετωπίζει παρόμοια θέματα. Μένει να δούμε λοιπόν πως θα διαχειριστεί φέτος την κατάσταση ο αμερικανικός κολοσσός.

Tags: