Το νέο τηλέφωνο της Motorola είναι γεγονός με Dimensity επεξεργαστή και ελκυστική τιμή

Κοστίζει λιγότερα από 400 ευρώ
15 Σεπτεμβρίου 2023 17:39
Το νέο τηλέφωνο της Motorola είναι γεγονός με Dimensity επεξεργαστή και ελκυστική τιμή

Η Motorola ανακοίνωσε ένα νέο τηλέφωνο που έρχεται να εμπλουτίσει την ήδη ικανοποιητική γκάμα της και ονομάζεται Motorola Edge 40 Neo.

Το Motorola Edge 40 Neo έχει στο εσωτερικό του τον Dimensity 7030 SoC και μπορείτε να το προμηθευτείτε με 12GB LPDDR4X RAM και 256GB στον αποθηκευτικό χώρο. Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι η συσκευή τρέχει με το Android 13 από το κουτί της και έχει μια Full HD+ pOLED οθόνη στις 6.55 ίντσες που υποστηρίζει παράλληλα 144Hz στο ρυθμό ανανέωσης.

Το τηλέφωνο υποστηρίζει επίσης DCI-P3 και 1.300 nits στη φωτεινότητα, καθώς και HDR10+ για να παρακολουθήσετε με σειρές και ταινίες. Επίσης, πάνω στην οθόνη θα βρείτε και ένα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων με βιομετρικό έλεγχο, καθώς και μία selfie κάμερα για βίντεο και φωτογραφίες στα 32MP.

Στο πίσω μέρος, από την άλλη, ο κεντρικός φακός ανέρχεται στα 50MP με Optical Image Stabilization, ενώ υπάρχει και μία 13MP ultrawide κάμερα με 120° FOV. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το Motorola Edge 40 Neo θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά χρώματα PANTONE Black Beauty, PANTONE Soothing Sea και PANTONE Caneel Bay.

Άλλα χαρακτηριστικά που υποστηρίζει το τηλέφωνο είναι πιστοποίηση IP68, 5G, NFC και Dolby Atmos, ενώ η μπαταρία του είναι στα 5.000mAh και φορτίζει με 68W φορτιστή που θα βρείτε κανονικά μέσα στο κουτί.

Το Motorola Edge 40 Neo κυκλοφορεί σε ορισμένα καταστήματα σήμερα στην τιμή των 399 ευρώ. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε για τη διαθεσιμότητά του στην Ελλάδα.

Tags: