Samsung: Η μπηχτή για την Apple αμέσως μετά την αποκάλυψη του iPhone 15!

Και αφορά ακριβώς αυτό που φαντάζεστε
12 Σεπτεμβρίου 2023 23:34
Samsung: Η μπηχτή για την Apple αμέσως μετά την αποκάλυψη του iPhone 15!

Πριν μερικά λεπτά εκατομμύρια λάτρεις των προϊόντων της Apple, αλλά και της τεχνολογίας γενικότερα, συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν το μεγάλο event του αμερικανικού κολοσσού που φιλοξένησε την αποκάλυψη των iPhone 15. Όπως φαίνεται όμως, πέρα από τον απλό κόσμο, τους δημοσιογράφους και τους fans, το event παρακολουθούσαν και τα στελέχη της Samsung, με την εταιρία να κάνει όχι μία, αλλά δύο σχετικές αναρτήσεις μέσα από τους επίσημους social media λογαριασμούς της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Samsung δεν καθυστέρησε καθόλου για να πετάξει τη μπηχτή της για το αντίπαλο δέος. Συγκεκριμένα, η κορεατική εταιρία άφησε να εννοηθεί πως η παρουσίαση και κατ’ επέκταση και τα νέα iPhone ήταν απογοητευτικά, αφού έλειπε κάποια μεγάλη έκπληξη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το event χρειαζόταν επείγοντας μια «one more thing» στιγμή, όταν οι εταιρίες δηλαδή προσποιούνται πως το event τους έχει τελειώσει, αφήνοντας τη μεγαλύτερη ανακοίνωση ως έκπληξη για το τέλος.

Βέβαια, υπήρχε και μια αλλαγή των iPhone 15 που άρεσε στη Samsung: Το USB-C. Η εταιρία έκανε ένα λογοπαίγνιο, αναφέροντας πως η συγκεκριμένη αλλαγή είναι μαγική. Πρόκειται για μια εξέλιξη που περιμέναμε εδώ και καιρό από την Apple, η οποία αναγκάστηκε να υιοθετήσει τη νέα θύρα εξαιτίας της νέας νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κάπως έτσι, τα smartphones της Apple θα κάνουν χρήση του ίδιου καλωδίου που γνωρίζουν εδώ και χρόνια οι Android χρήστες.

Και οι δύο αναρτήσεις της Samsung ακολουθούν παρακάτω.

Η  δημοσίευση της Samsung για το USB-C στα iPhone 15 της Apple:

Τουλάχιστον μπορούμε να δούμε μια αλλαγή που είναι μαγική

Η μπηχτή της Apple για την παρουσίαση των iPhone 15 της Apple:

Η συγκεκριμένη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειαζόταν μια «ακόμη ένα πράγμα» στιγμή.