iPhone 15 Pro: Νέες φήμες για την RAM και τον αποθηκευτικό χώρο λίγες ώρες πριν την παρουσίαση

Όλα όσα ακούγονται για τα μεγάλα τηλέφωνα της Apple
12 Σεπτεμβρίου 2023 08:43
iPhone 15 Pro: Νέες φήμες για την RAM και τον αποθηκευτικό χώρο λίγες ώρες πριν την παρουσίαση

Τους τελευταίους μήνες έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας πολλές φήμες που αφορούν τον αποθηκευτικό χώρο και τη μνήμη RAM που θα έχουν τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν την επίσημη “Wonderlust” παρουσίαση των νέων τηλεφώνων της Apple και τώρα, ήρθαν στα φώτα κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. 

Όπως μεταφέρει το Macrumors, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα έρθουν με τέσσερις διαφορετικές επιλογές όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο. Αυτές είναι τα 128GB, 256GB, 512GB και 1TB, όπως είδαμε και πέρυσι. 

Υπήρχαν φήμες ότι η Apple θα φέρει τα Pro μοντέλα με 2TB στον αποθηκευτικό χώρο, αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει, ενώ και ένα leak από το Weibo έλεγε ότι τα Pro μοντέλα θα ξεκινάνε από τα 256GB, αλλά ούτε αυτό φαίνεται πως είναι έγκυρο. Μάλιστα, η Apple χρησιμοποιεί NAND από τέσσερις διαφορετικούς προμηθευτές όπως είναι η Samsung και οι SK Hynix, Western Digital και Kioxia. 

Όσον αφορά τη μνήμη RAM, το Macrumors έχει μάθει ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει LPDDR5 DRAM, ακριβώς την ίδια που είδαμε πέρυσι στα iPhone 14 Pro και έχει δοκιμάσει τις επιλογές 6GB και 8GB. Οι προμηθευτές για τις μνήμες RAM είναι οι Samsung, Micron και SK Hynix. 

Αυτό σημαίνει ότι τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max ίσως έρθουν και με 8GB στη μνήμη RAM, αν δεν αλλάξει κάτι. 

Επειδή τίποτα δεν είναι επίσημο και βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά μέχρι την επίσημη αποκάλυψη των iPhone 15, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Τα iPhone 15 θα ανακοινωθούν μέσα από το “Wonderlust” event της Apple που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Tags: