Ελληνικής καταγωγής streamer έσπασε το ρεκόρ Γκίνες συνεχόμενων αλμάτων με pogo stick (ΒΙΝΤΕΟ)

Viral έγινε η προσπάθειά του που διήρκησε 12 ολόκληρες ώρες
11 Σεπτεμβρίου 2023 21:53
Ελληνικής καταγωγής streamer έσπασε το ρεκόρ Γκίνες συνεχόμενων αλμάτων με pogo stick (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα πιο ασυνήθιστα ρεκόρ Γκίνες έσπασε ένας ελληνικής καταγωγής streamer που μένει στη Βοστώνη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Ο λόγος για τον James Roumeliotis (Τζέιμς Ρουμελιώτη) ο οποίος παλιότερα έθεσε νέο ρεκόρ Guinnes για τα περισσότερα συνεχόμενα άλματα σε pogo stick.

Πρόκειται για ένα ρεκόρ που ο ίδιος έθεσε για πρώτη φορά πίσω στο 2007, όπου τότε μάλιστα δήλωσε ότι το έκανε "για λόγους ιατρικής έρευνας", έπειτα έχασε τα σκήπτρα το 2015 και τώρα επανήλθε στην κορυφή. Αυτή τη φορά ολοκλήρωσε τον μαραθώνιο αλμάτων πάνω στο pogo stick χωρίς κανένα διάλειμμα -ούτε για τις βασικές του ανάγκες. Είχε όμως μια ομάδα ανθρώπων να τον φροντίζει ειδικά για την ενυδάτωσή του. 

Η προσπάθειά του ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 12 ώρες όπου σημείωσε 115.170 άλματα, αριθμός που είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από το προηγούμενο ρεκόρ των 88.047 αλμάτων. Μάλιστα, κατάφερε σε όλη αυτή τη διάρκεια του livestream να συγκεντρώσει και πάνω από $11.000 δολάρια για φιλανθρωπικό σκοπό

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από την προσπάθειά του: 

Σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) ο Roumeliotis ευχαρίστησε τη σύζυγο, τα παιδιά του και τους φίλους του για το κατόρθωμά του.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xpogo (@xpogo)

Tags: