Ξεσπάει ο MrBeast σε σχόλιο του Jacksepticeye: “Έχει καταστρέψει το YouTube”

Δείτε το viral βίντεο
03 Σεπτεμβρίου 2023 13:07
Ξεσπάει ο MrBeast σε σχόλιο του Jacksepticeye: “Έχει καταστρέψει το YouTube”

Πρώτο θέμα συζήτησης έγινε στα social media το δημόσιο ξέσπασμα του MrBeast για τα πρόσφατα σχόλια του YouTuber Jacksepticeye σχετικά με το περιεχόμενό του. Ειδικότερα, σε ένα βίντεο που έγινε viral, o Jacksepticeye, φορώντας ανιχνευτή ψεύδους, δήλωσε πως "δεν του αρέσει ο MrBeast".

Αφού ο ειδικός και η ένδειξη του μηχανήματος επιβεβαίωσαν πως έλεγε την αλήθεια, ο YouTuber διευκρίνισε την άποψη του, επισημαίνοντας πως ο MrBeast "έχει καταστρέψει το YouTube". Στη συνέχεια ανέφερε πως ο MrBeast δεν διασκεδάζει με αυτό που κάνει και εστιάζει μόνο στα χρήματα και τα views, ειδάλλως, αν διασκέδαζε όντως, τα βίντεό του θα ήταν μεγαλύτερα.

Μόλις μια από τις πολλές αναρτήσεις του σχετικού αποσπάσματος ξεπέρασε τις 14 εκατομμύρια προβολές στο X (πρώην Twitter), με το όλο θέμα να γίνεται trending και να προκαλεί πολλές αντιδράσεις στο social media, τόσο από άτομα που συμφωνούσαν όσο και από άτομα που διαφωνούσαν.

Ο ίδιος ο MrBeast, γνωστός κατά κόσμον ως James Stephen Donaldson, δεν άφησε το σχόλιο να περάσει απαρατήρητο και ξέσπασε, λέγοντας:

Δηλαδή, "κατέστρεψα το YouTube" επειδή δεν αγόρασα έπαυλη και σπορ αυτοκίνητα και αντ' αυτού επανεπένδυσα τα δολάριά μου στη δημιουργία περιεχομένου και επικεντρώθηκα στο να κάνω καλό και να εμπνέω τα παιδιά να βοηθήσουν τους ανθρώπους;

"Αν διασκέδαζε, τα βίντεο θα ήταν μεγαλύτερα" τι σημαίνει αυτό; lol. Νομίζει ότι θα έδινα κάθε ώρα της ζωής μου για 14 χρόνια αν δεν διασκέδαζα;

Αυτό το κλιπ είναι εξωφρενικά ασεβές κατά την άποψή μου και προφανώς υπάρχουν τόσα πολλά που θα μπορούσα να πω για το δικό του περιεχόμενο, αλλά θα δεχτώ τα χτυπήματα και θα δείξω ανωτερότητα.

Η απάντηση του MrBeast ξεπέρασε πλέον τις 6 εκατομμύρια προβολές και συνεχίζει να συζητιέται στα social media. Όλες οι σχετικές αναρτήσεις ακολουθούν παρακάτω: