Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ προσφέρει όλα τα videos θεάσεων UFO σε ένα website

Θα αποτελέσει και πλατφόρμα αναφοράς θεάσεων
02 Σεπτεμβρίου 2023 10:06
Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ προσφέρει όλα τα videos θεάσεων UFO σε ένα website

Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ ανακοίνωσε την προσφορά ενός website στο οποίο θα γίνονται πλέον όλες οι αναφορές των θεάσεων UFO ή UAP όπως λέγονται σήμερα. Το All-domain Anomaly Resolution Office (AARO) όπως ονομάστηκε, θα περιέχει όλες τις αποχαρακτηρισμένες θεάσεις UFO, συγκεντρωμένες και προσβάσιμες σε όλους.

Το site περιέχει ήδη έναν αριθμό videos από καταγραφές μαχητικών αεροπλάνων. Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες για τα videos που ανεβαίνουν στο site. Στα “unresolved” ανήκουν αυτά για τα οποία το AARO δεν έχει ακόμα κάποια εξήγηση. Τα “unclassified” μπορεί να έχουν πιθανές εξηγήσεις.

Η ομάδα ειδικών μας προσπαθεί να απαντήσει στα UAP χρησιμοποιώντας ένα επιστημονικό πλαίσιο και μία προσέγγιση βάσει δεδομένων. Από τη δημιουργία του τον Ιούλιο του 2022, το AARO έχει κάνει σημαντικά βήματα για να βελτιώσει τη συλλογή δεδομένων, τα καθιερώσει πρότυπα αναφορών και να αντιμετωπίσει πιθανές απειλές στην ασφάλεια που μπορεί να αποτελούν τα UAPs. Σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το website για να ενημερώνουμε τακτικά το κοινό για τη δουλειά και τα ευρήματα του AARO και για να προσφέρουμε ένα μηχανισμό αναφοράς των UAP θεάσεων.

Τον Απρίλιο, το Πεντάγωνο ανέφερε πως παρακολουθεί 650 πιθανές υποθέσεις UAPs. Το site θα περιέχει μία φόρμα αναφοράς την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κυβερνητικοί υπάλληλοι, εργολάβοι και στρατιωτικοί. Το σύστημα αναφοράς θα γίνει διαθέσιμο το φθινόπωρο.

Τα UAPs, ότι και να είναι, μπορεί να αποτελούν σοβαρή απειλή για τα στρατιωτικά και πολιτικά αεροσκάφη μας και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό. Πρέπει να ενθαρρύνουμε περισσότερες αναφορές, όχι λιγότερες. Όσο περισσότερα καταλαβαίνουμε, τόσο πιο ασφαλείς θα είμαστε.

Οι πιο συχνές αναφορές στο website αφορούν UAPs με μέγεθος 1-4 μέτρα, λευκά, ασημί ή διάφανα, με στρογγυλό σχήμα και εντοπίζονται συνήθως σε υψόμετρο 3.000 έως 10.000 μέτρων.

Το AARO επικεντρώνεται στα γεγονότα, παίρνοντας τις πληροφορίες, εξετάζοντας τα γεγονότα και όταν αυτό είναι δυνατόν, αποχαρακτηρίζοντας τις πληροφορίες κάνοντάς τες δημόσιες.

Tags: