Διέρρευσε η πρόσοψη του HTC One A9

Αλλαγή σχεδιαστικής γραμμής
24 Σεπτεμβρίου 2015 16:04
Διέρρευσε η πρόσοψη του HTC One A9

Μέχρι τώρα ξέρουμε από φήμες, ότι η HTC ετοιμάζει τη παρουσίαση μιας νέας συσκευής με την ονομασία HTC One A9 για τις 29 Σεπτεμβρίου. Και ενώ εμείς περιμένουμε οι φήμες να επαληθευτούν, είδαμε σε μια πρόσφατη ανάρτηση του Nowhereelse.fr, τη πρόσοψη της επερχόμενης συσκευής, δίνοντάς μας μια ιδέα για το πώς θα μοιάζει η συσκευή.

Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η συσκευή δεν συμμερίζεται την ίδια σχεδιαστική γραμμή που έχουμε δει στις προηγούμενες συσκευές της HTC. Φαίνεται ότι τα ηχεία BoomSound έχουν εξαφανιστεί από τη πρόσοψη και αυτό που παρατηρήσαμε παρά τη θολή εικόνα, είναι ότι κάτω από την οθόνη υπάρχει ένα μικρό ορθογώνιο τμήμα που μάλλον παραπέμπει σε αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Αν και είναι δύσκολο να καταλάβουμε πως είναι ολόγυρα η συσκευή, μπορούμε να διακρίνουμε μια μικρή λευκή γραμμή στην κάτω αριστερή γωνία, κάτι που υποδηλώνει ότι πρόκειται για μεταλλική κατασκευή, όπως έχουμε δει σε προηγούμενες διαρροές.

Τέλος να αναφέρουμε κάποια από τα χαρακτηριστικά που φημολογείται ότι θα έχει η νέα συσκευή, όπως οθόνη AMOLED 5 ιντσών ανάλυσης Full HD, επεξεργαστή Snapdragon 617 μαζί με 2GB RAM, οπίσθια κάμερα στα 13MP και μπροστινή στα 4MP, 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 2.150mAh.