ΦΗΜΗ: Το OnePlus 12 θα έρθει με δυνατά χαρακτηριστικά

Πρώτη ματιά στα specs
22 Αυγούστου 2023 00:23
ΦΗΜΗ: Το OnePlus 12 θα έρθει με δυνατά χαρακτηριστικά

Η OnePlus γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια της στην αγορά και πρόκειται να ανακοινώσει μελλοντικά το νέο τηλέφωνό της, το OnePlus 12. Παρόλο που δε γνωρίζουμε τίποτα για τη συσκευή, αυτή αναμένεται να γίνει πρώτα διαθέσιμη στην Κίνα και αργότερα να καταφθάσει στα μέρη μας, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πληροφορίες που μιλάνε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, και αυτά δείχνουν να είναι πολύ καλά. Πιο συγκεκριμένα, τη λίστα με τα specs φέρνει στη δημοσιότητα ο χρήστης του X (πρώην Twitter) Yogesh Brar, ο οποίος υποστηρίζει ότι το OnePlus 12 θα έχει αρκετά καλύτερες κάμερες, τρεις στο πίσω μέρος, που θα είναι 50MP οι δύο και 64MP ο άλλος.

Επίσης αναφέρει ότι έχουμε μια μεγαλύτερη μπαταρία σε σχέση με τον προκάτοχό του στα 5,400mAh, πιστοποίηση IP λογικά για σκόνη και νερό, πολύ ανώτερη και premium κατασκευή σε όλο το σώμα του τηλεφώνου, τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm και 100W ενσύρματη και 50W ασύρματη φόρτιση.

Κατά πάσα πιθανότητα θα έρθουν στα φώτα της δημοσιότητας περισσότερα leaks και φήμες για το OnePlus 12, το οποίο θα ανακοινωθεί προσεχώς στην Κίνα, όπου εκεί θα μάθουμε εάν όλα τα παραπάνω πραγματικά ισχύουν. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: