Νέα κυρτή 4K τηλεόραση από την LG

Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά
24 Σεπτεμβρίου 2015 06:39
Νέα κυρτή 4K τηλεόραση από την LG

Εικόνα υψηλής ποιότητας με διαφορά υπόσχεται η νέα κυρτή LG 4K OLED 65EC970V τηλεόραση της εταιρίας, με χρώματα γεμάτα ρεαλισμό και κορυφαία μαύρα για εμπειρία θέασης κινηματογραφικού επιπέδου. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2015 – Η LG Electronics (LG) ξεκινά τη διάθεση της νέας κυρτής τηλεόρασης LG Curved OLED TV 65EC970V στην ελληνική αγορά, για μία απολαυστική και ολοζώντανη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας 4K. Η νέα τηλεόραση της LG συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία εικόνας υπέρ-υψηλής 4Κ ανάλυσης με την τεχνολογία OLED σε μία νέα εξαιρετική συσκευή, για μία συναρπαστική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας υψηλής ποιότητας.

Η νέα τηλεόραση LG 65EC970V διαθέτει κυρτό πάνελ τεχνολογίας OLED 65 ιντσών, υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4K (3840 x 2160), τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση Full HD, για ακόμα περισσότερη ζωντάνια και ρεαλισμό στα χρώματα, βαθύτερο μαύρο και μεγαλύτερη ακρίβεια στην απεικόνιση. Χάρη στην τεχνολογία Pixel Dimming, επιτυγχάνεται μοναδικό επίπεδο μαύρου, ακόμη και στις πιο σκοτεινές σκηνές, ενώ παράλληλα βελτιώνεται το βάθος και η ζωντάνια των χρωμάτων με την αναλυτική έκφραση του κάθε pixel.

Τα αυτόφωτα pixel της τεχνολογίας OLED έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τη φωτεινότητά τους, με αποτέλεσμα τα μαύρα και σκούρα χρώματα να εκφράζονται με μοναδική τελειότητα. Επιπλέον, η ταχύτητα απόκρισής της OLED είναι πάνω από χίλιες φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τις τηλεοράσεις LED, επιτρέποντας στους θεατές να απολαμβάνουν σκηνές με γρήγορη δράση, όπως αθλητικά ή ταινίες δράσης χωρίς θαμπάδα, ενώ η κίνηση αποτυπώνεται με απίστευτο ρεαλισμό. Ακόμα με τη λειτουργία ‘LG CINEMA 3Dκαι με τα άνετα γυαλιά 3D, οι χρήστες απολαμβάνουν εμπειρία 3D με μεγαλύτερη άνεση, απρόσκοπτα, χωρίς τρεμόπαιγμα, για τρισδιάστατη απόλαυση.

Η 65EC970V της LG διαθέτει επιπλέον προηγμένο σύστημα ήχου ‘ULTRA Surround, έτσι ώστε η υψηλή ποιότητα της εικόνας να συνοδεύεται από βαθύ, πλούσιο ήχο υψηλής πιστότητας που περιβάλλει το θεατή από όλες τις κατευθύνσεις. Η απλή δομή των τηλεοράσεων OLED της LG έχει σαν αποτέλεσμα μία απίστευτα λεπτή και ελαφριά οθόνη που διακοσμεί τέλεια όποιο χώρο και αν τοποθετηθεί, ενώ ο κομψός σχεδιασμός της LG CINEMA SCREEN με το πολύ μικρό πλαίσιο (bezel) και την αεροδυναμική διάφανη βάση, προσφέρει θέαση κινηματογραφικού επιπέδου, ενώ δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι η οθόνη αιωρείται, βυθίζοντάς τον θεατή στη μαγεία της πλούσιας εικόνας της. Τέλος, το κυρτό σχήμα της τηλεόρασης προσφέρει άνετη θέαση από οποιαδήποτε γωνία κι αν βρίσκεται κάποιος.

Η τηλεόραση 65EC970V της LG ενσωματώνει κάμερα 8 megapixel και την πλατφόρμα Smart TV webOS με βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης και μια σειρά από εντυπωσιακές λειτουργίες που κάνουν την όλη εμπειρία smart TV πιο απλή και διασκεδαστική από ποτέ. Τέλος, μία σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως υποδοχές για USB, HDMI και δυνατότητα για σύνδεση με WiDi και Miracast, δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές περιεχομένου από εξωτερικές πηγές, όπως το PC ή το Tablet τους, ή ακόμα και η μετατροπή του smartphone σε τηλεχειριστήριο.

Η νέα τηλεόραση 4K OLED 65EC970V της LG είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, αποτελώντας μία ολοκληρωμένη πρόταση για εμπειρία θέασης κινηματογραφικού επιπέδου στο σπίτι.

Tags: