Πήγε ο Musk στο σπίτι του Zuckerberg; Το σόου συνεχίζεται...

Marketing ή παράνοια;
15 Αυγούστου 2023 11:04
Πήγε ο Musk στο σπίτι του Zuckerberg; Το σόου συνεχίζεται...

Η κόντρα των δύο δισεκατομμυριούχων συνεχίζεται…εκτός κλουβιού με δηλώσεις εκατέρωθεν. Χθες, ο Musk ανάρτησε στο X πως σκοπεύει να πάει στο σπίτι του Zuckerberg για να τον προκαλέσει και πως θα κάνει livestream την “περιπέτειά του” στο Χ.

Για τη δοκιμή του Full Self Driving της Tesla στο Palo Alto απόψε, θα ζητήσω από το αυτοκίνητο να με πάει στο σπίτι του Zuckerberg. Αν είμαστε τυχεροί και ο Zuck ανοίξει την πόρτα, ξεκινάει ο αγώνας.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της Meta έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ο Mark ταξιδεύει αυτή τη στιγμή και δεν είναι στο Palo Alto. Επίσης, ο Mark παίρνει αυτό το σπορ σοβαρά και δεν πρόκειται να πλακωθεί με κάποιον που απλά εμφανίζεται στο σπίτι του.

Ο Musk έσπευσε να ειρωνευτεί την κατάσταση λέγοντας πως “υπήρχε μία γρήγορη ετοιμασία αποσκευών στην οικία του Zuckerberg σήμερα”.

Ο Zuckerberg δε φαίνεται διατεθειμένος να παίξει αυτό το παιχνίδι προκλήσεων με τον Musk και έχει δηλώσει πως αν δε συμφωνήσουν σε μία ημερομηνία, καλύτερα να το αφήσουν. Η τελευταία εξέλιξη στο θέμα είναι ένα post του Musk στο X, στο οποίο αποκαλύπτει πως θα μιλήσει σύντομα για τον Zuckerberg και τις δηλώσεις του πως “θα ήθελε να παλέψουν οποιαδήποτε στιγμή αλλά μπλα μπλα UFC κάτι κάτι”…