Ακόμη μία φήμη για το πότε θα παρουσιαστούν τα iPhone 15

Είναι πολύ κοντά το event της Apple
09 Αυγούστου 2023 18:58
Ακόμη μία φήμη για το πότε θα παρουσιαστούν τα iPhone 15

Μία ακόμη φήμη-αναφορά ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας που έχει ως επίκεντρο για άλλη μια φορά, τα iPhone 15 και την Apple. Πιο συγκεκριμένα, ο πολύ γνωστός αναλυτής του Bloomberg, Mark Gurman, δήλωσε ότι έχει πολλές πηγές που του επιβεβαιώνουν την ημερομηνία αποκάλυψης των τηλεφώνων.

Σύμφωνα με τις πηγές του, λοιπόν, η Apple αναμένεται να αποκαλύψει τη νέα σειρά τηλεφώνων της στις 12 Σεπτεμβρίου τελικά και όχι στις 13 του μηνός. Η εταιρία φαίνεται πως έχει στο τραπέζι αυτές τις δύο ημερομηνίες, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξει στην πρώτη ημερομηνία, δηλαδή την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Τα σημάδια δείχνουν όλο και περισσότερο την 12η Σεπτεμβρίου ως την ημερομηνία εκδήλωσης του iPhone 15, αλλά προφανώς τα πράγματα μπορούν ακόμα να αλλάξουν.

Τα iPhone 15 ακούγεται ότι θα έρθουν με λεπτότερο πλαίσιο οθόνης (bezels), ενώ τα Pro μοντέλα με νέες κάμερες και periscope φακό. Ακούγεται επίσης ότι τα απλά iPhone 15 και 15 Plus θα κυκλοφορήσουν με το Dynamic Island, αλλά για ακόμη μια φορά δε θα έχουν 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης. Επίσης, όλα τα μοντέλα θα είναι κατά πάσα πιθανότητα 100 δολάρια πιο ακριβά ή και 200 για τα Pro Max.

Επειδή οι παραπάνω δηλώσεις είναι από πηγές του Gurman και όχι κάτι επίσημο, καλό θα ήταν να τις λάβετε με κάθε επιφύλαξη.

Tags: