Το Bing Chat της Microsoft με ChatGPT-4 έρχεται και στα κινητά για όλους τους browsers

Τέλος στην αποκλειστικότητα του Edge στα κινητά για την AI της Microsoft
07 Αυγούστου 2023 23:37
Το Bing Chat της Microsoft με ChatGPT-4 έρχεται και στα κινητά για όλους τους browsers

Τέλος στην αποκλειστικότητα του Microsoft Edge στα κινητά για τη χρήση της Bing AI βάζει η Microsoft, καθώς πλέον θα έρθει σε όλους τους browsers. 

Το Bing Chat είναι διαθέσιμο από τον Φεβρουάριο με ξεχωριστές εφαρμογές σε Android και iOS, όμως δεν μπορούσε να μπει κανείς στο Bing Chat από άλλους browsers πέραν του Edge. Η Microsoft εδώ και μερικές εβδομάδες, και συγκεκριμένα από τον Ιούλιο, έχει δώσει πρόσβαση δοκιμαστικά στους desktop χρήστες των Safari και Chrome, όμως πολύ σύντομα αναμένεται να γίνει και στις αντίστοιχες βερσιόν τους για τα smartphones αλλά και για άλλους third party browsers. 

"Με τόσα πολλά νέα, χρήσιμα χαρακτηριστικά που αποτελούν πλέον μέρος του Bing, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι μπορείτε να αρχίσετε να βιώνετε σύντομα το νέο Bing με τεχνητή νοημοσύνη σε προγράμματα περιήγησης τρίτων κατασκευαστών στον web και στα κινητά", αναφέρει η ομάδα του Bing σε ένα blog post. "Αυτό το επόμενο βήμα στην εξέλιξη επιτρέπει στο Bing να παρουσιάσει την απίστευτη αξία των συνοπτικών απαντήσεων, της δημιουργίας εικόνων και άλλων, σε ένα ευρύτερο φάσμα ανθρώπων".

Μάλιστα η Microsoft ετοιμάζει μια εκτενής ενσωμάτωση του Bing Chat με ChatGPT-4 και στα Windows 11, κάτι που προς το παρόν βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο αλλά θα φτάσει σε όλους τους χρήστες αργότερα μέσα στο 2023.