8χρονο αγόρι άφησε μια μαύρη χήρα να τον τσιμπήσει επειδή ήθελε να γίνει ο Spider-Man (ΦΩΤΟ)

Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο
07 Αυγούστου 2023 08:33
8χρονο αγόρι άφησε μια μαύρη χήρα να τον τσιμπήσει επειδή ήθελε να γίνει ο Spider-Man (ΦΩΤΟ)

Ένα 8χρονο αγόρι από την Βολιβία άφησε μια μαύρη χήρα να τον δαγκώσει επειδή ήθελε να γίνει ο Spider-Man. Σύμφωνα με τις αρχές, το αγόρι έψαχνε για μία αράχνη και βρήκε μία κάτω από μία πέτρα, όπου την έπιασε και την τοποθέτησε πάνω στο χέρι του, με αποτέλεσμα να τον τσιμπήσει αφήνοντας έτσι το δηλητήριό της.

Το παιδί φυσικά δε γνώριζε τον κίνδυνο ή τι προκαλεί το τσίμπημα μιας μαύρης χήρας και πολύ γρήγορα άρχισε να αισθάνεται πόνους σε όλο του το σώμα και να κάνει συσπάσεις. Οι γονείς του τον μετέφεραν άμεσα στο κέντρο υγείας San Juan de Dios στην πόλη Oruro όπου νοσηλεύτηκε και ανάρρωσε πλήρως.

Ο επικεφαλής του προγράμματος Zoonotic Diseases του Υπουργείου Υγείας του Oruro, Ernesto Vásquez, ρώτησε το παιδί γιατί το έκανε αυτό και εκείνο απάντησε ότι είδε τα κόκκινα χρώματα πάνω στην αράχνη και την άφησε να τον τσιμπήσει επειδή ήθελε να γίνει ο Spider-Man.

Ο Vásquez συνέχισε λέγοντας:

Το παιδί, χωρίς να σκεφτεί τους κινδύνους, σήκωσε την αράχνη και την έβαλε στο χέρι του όπου και τον τσίμπησε. Αφού τον τσίμπησε, το αγόρι πήγε στο σπίτι του, αλλά τρεις ώρες μετά άρχισε να αισθάνεται άσχημα με πόνους στο σώμα και έντονες μυϊκές συσπάσεις.

Αυτές οι μαύρες αράχνες με το κόκκινο χρώμα στην πλάτη τους είναι μαύρες χήρες. Δεν κάνουν κανέναν Spider-Man. Αντίθετα θέτουν ζωές σε κίνδυνο.

Δείτε φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα από το Mirror.co.uk:

Μερικές πληροφορίες για τη μαύρη χήρα σύμφωνα με το Wikipedia:

Η μαύρη χήρα είναι μια από τις πολλές αράχνες που ανήκουν στο γένος Latrodectus. Το όνομά της αναφέρεται στην τάση των θηλυκών σε ορισμένα είδη να καταβροχθίζουν το αρσενικό μετά το ζευγάρωμα. Tο δηλητήριο της μαύρης χήρας αποτελείται από νευροτοξίνες και σε εξασθενημένους οργανισμούς μπορεί να προκαλέσει παράλυση ή ακόμα και τον θάνατο.

Tags: