Αυτό είναι το Poco M6 Pro με Snapdragon και εκπληκτική τιμή

Έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις
06 Αυγούστου 2023 20:50
Αυτό είναι το Poco M6 Pro με Snapdragon και εκπληκτική τιμή

Η Poco ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο smartphone, το οποίο κοστίζει λίγα και απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που δεν είναι “power users”. Ο λόγος γίνεται για το Poco M6 Pro, που έχει στο εσωτερικό του τον Snapdragon 4 Gen 2 SoC και μπορείτε να το αποκτήσετε με δύο διαφορετικές εκδόσεις, που διαφέρουν φυσικά στην τιμή.

Η εταιρία θα φέρει το συγκεκριμένο τηλέφωνο με 4GB στη μνήμη RAM και 64GB στον αποθηκευτικό χώρο, ενώ θα υπάρξει και η έκδοση των 6GB RAM και 128GB στον αποθηκευτικό, σε περίπτωση που θέλετε το κάτι παραπάνω. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο χώρος αποθήκευσης θα μπορεί να μεγαλώσει χάρη στην υποδοχή microSD κάρτας που υπάρχει κανονικά και επεκτείνει τον χώρο έως και 1TB.

Το Poco Μ6 Pro έχει μία μεγάλη οθόνη στις 6,79 ίντσες, είναι Full HD+ LCD, υποστηρίζει 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης και φτάνει τα 550 nits στη μέγιστη φωτεινότητα. Το τηλέφωνο προστατεύεται από Gorilla Glass, αλλά δε γνωρίζουμε ποιο ακριβώς.

Όσον αφορά τις κάμερες, εδώ θα βρείτε μια τυπική selfie των 8MP πάνω στην οθόνη, ενώ στο πίσω μέρος θα βρείτε δύο ακόμη φακούς με τον κεντρικό να ανέρχεται στα 50MP και ο δευτερεύον που προσφέρει καλύτερο βάθος στις λήψεις σας στα 2MP. Η συσκευή έρχεται με 5.000mAh μπαταρία και φορτίζει ενσύρματα με 18W.

Το Poco M6 Pro γίνεται διαθέσιμο απευθείας με το MIUI 14 που είναι φυσικά βασισμένο στο Android 13, με την εταιρία να υπόσχεται δύο μεγάλες και κεντρικές αναβαθμίσεις, καθώς και τρία χρόνια με security updates.

Άλλα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου είναι τα 5G, IR Blaster, το 3.5mm headphone jack και τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων που θα βρείτε στο πλαϊνό μέρος. Επίσης έχει πιστοποίηση IP53.

Το Poco M6 Pro θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 9 Αυγούστου στην Ινδία στα χρώματα Power Black και Forest Green, με την έκδοση των 4/64GB να κοστίζει 120 ευρώ και την έκδοση 6/128GB στα 140 ευρώ. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ή εάν θα κυκλοφορήσει αυτό το τηλέφωνο στα μέρη μας.

Tags: