Ο Mark Zuckerberg έβαλε οκτάγωνο ΜΜΑ στην αυλή και η σύζυγός του δεν το πήρε πολύ καλά

Η πώρωση του Mr. Facebook με τα ΜΜΑ έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο
05 Αυγούστου 2023 21:29
Ο Mark Zuckerberg έβαλε οκτάγωνο ΜΜΑ στην αυλή και η σύζυγός του δεν το πήρε πολύ καλά

Η πώρωση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ με τα ΜΜΑ έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που μέχρι και η σύζυγός του, Πρισίλα Τσαν, φαίνεται να έχει μπουχτίσει. 

Βλέπετε ο Mr. Facebook απέκτησε ένα νέο χόμπι εν μέσω της πανδημίας, τις μεικτές πολεμικές τέχνες, καθώς προπονείται στο Brazilian jiu-jitsu και κατάφερε πρόσφατα να πάρει και την μπλε ζώνη, ενώ προηγουμένως είχε κερδίσει και σε τουρνουά ΜΜΑ. 

Ο CEO της Meta μοιράστηκε στα Stories του ένα χιουμοριστικό -για εμάς- screenshot της συνομιλίας του με την Priscilla Chan, όταν της ανακοίνωσε ότι...εγκατέστησε ένα οκτάγωνο ρινγκ (τύπου UFC) στην πίσω αυλή του σπιτιού τους

"Είδες το οκτάγωνο ρινγκ στην πίσω αυλή;" ρωτάει ο Ζούκερμπεργκ και η σύζυγός του απαντά κοφτά: "Ναι, το είδα." Ο Zuckerberg της λέει "Φαίνεται φοβερό" και σε δεύτερο χρόνο της στέλνει "Έχουμε πολύ χώρο στην αυλή!". 

Η Πρισίλα του απάντησε με τρόπο δείχνοντας ότι διαφωνεί, λέγοντάς του: "Πρόσεχα αυτό το γκαζόν εδώ και δύο χρόνια.

Ένα τέτοιου τύπου οκτάγωνο εγκατέστησε στην αυλή του ο Zuck: 

Ο Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε πρόσφατα την παραγγελία που κάνει και συμπληρώνει τις 4.000 θερμίδες που τρώει ημερησίως.

Από τη μία το γεγονός ότι δεν θα κατέβει κιλά και από την άλλη που εγκατέστησε ολόκληρο οκτάγωνο στην αυλή του για να προπονείται, ίσως να αποτελούν δείγματα του ότι τελικά ο MMA αγώνας του με τον "αντίπαλο" μεγιστάνα, τον Elon Musk, θα διεξαχθεί στο άμεσο μέλλον.