Η εταιρία των burgers του MrBeast τον κατηγορεί για bullying

Η επίσημη απάντηση της εταιρίας
03 Αυγούστου 2023 09:28
Η εταιρία των burgers του MrBeast τον κατηγορεί για bullying

Όπως σας ενημερώσαμε πριν λίγα 24ωρα, ο δημοφιλέστερος YouTuber του κόσμου, MrBeast, μηνύει την εταιρία που προσφέρει τα burgers του, επειδή η χαμηλή ποιότητά τους έχει οδηγήσει σε πληθώρα παραπόνων από fans, πλήττοντας την εικόνα και το όνομά του.

Η Virtual Dining Concepts (VDC) απάντησε δημόσια τώρα, ισχυριζόμενη πως οι ισχυρισμοί του MrBeast δεν έχουν βάση και είναι γεμάτοι ανακρίβειες, ενώ τόνισε πως η αλήθεια θα λάμψει στο δικαστήριο.

Ελπίζαμε πως ο κύριος Donaldson θα δράσει με τιμή. Αντιθέτως, έχοντας ως προτεραιότητα την απληστία αντί για το λόγο του και την αλήθεια, θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες στο δικαστήριο όταν η VDC καταθέσει μήνυση εναντίον του. Όταν η VDC αρνήθηκε να υποχωρήσει στις bullying τακτικές του για να παραχωρήσει μεγαλύτερο μερίδιο της εταιρίας σε αυτόν, ο ίδιος κατέθεσε την ανυπόστατη μήνυσή του προσπαθώντας να υπονομεύσει το brand MrBeast Burger και να τερματίσει τις υποχρεώσεις του όπως ορίζει το συμβόλαιο, χωρίς λόγο.

Η VDC προσπαθεί διαρκώς να βελτιώσει την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών και οποιεσδήποτε αρνητικές κριτικές πελατών αποτελούν την εμπειρία και την άποψη μίας πολύ μικρής μειοψηφίας των πελατών του MrBeast Burger.

Η εταιρία κατηγορεί τον MrBeast πως επιχείρησε πρόσφατα να διαπραγματευτεί μία νέα συμφωνία, πιο ωφέλιμη οικονομικά προς αυτόν.

Η VDC προσέλαβε το νομικό γραφείο Greenberg Traurig για να την αντιπροσωπεύσει στο δικαστήριο και “ανυπομονεί να δικαιωθεί”. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η ιστορία αυτή έχει και συνέχεια...