iPhones με το παλιό εικονίδιο του Twitter πωλούνται για χιλιάδες ευρώ!

Ξεκίνησαν ήδη οι αναρτήσεις στα sites δημοπρασιών
31 Ιουλίου 2023 15:48
iPhones με το παλιό εικονίδιο του Twitter πωλούνται για χιλιάδες ευρώ!

Ναι, καλά διαβάσατε! Πολλοί κάτοχοι iPhone έχουν βγάλει στο σφυρί τις συσκευές τους μετά την αλλαγή του Twitter σε X, διαφημίζοντας πως ακόμη δεν έχει γίνει η ενημέρωση που αλλάζει το εικονίδιο!

Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, υπάρχουν αγγελίες που ξεπερνούν μέχρι και τις 6 χιλιάδες ευρώ! Η τιμή αυτή προφανώς είναι πολλές φορές μεγαλύτερη απ’ όσο κοστίζει κανονικά ένα iPhone 13 Pro Max ή iPhone 14 Pro Max, ακόμη και σφραγισμένο.

Προφανώς, πολλοί άνθρωποι που σκόπευαν να πουλήσουν τα iPhones τους βρήκαν αυτή την αφορμή για να φουσκώσουν τις τιμές. Είναι μια πρακτική που επιστρατεύεται συχνά στο eBay, με το αποκορύφωμα, όσον αφορά τις εφαρμογές, να είναι το Flappy Bird. Όταν το viral παιχνίδι είχε διαγραφτεί τότε από τα app stores, τα κινητά που το είχαν ήδη εγκατεστημένο κατέληξαν να πωλούνται για τεράστια ποσά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις καταχωρήσεις που ξεκίνησαν να εμφανίζονται στο eBay:

Για την ιστορία, το Twitter άρχισε τη σταδιακή του μεταμόρφωση σε X πριν μερικές ημέρες. Όλα ξεκίνησαν με το λογότυπο στην desktop ιστοσελίδα, η οποία ήταν η πρώτη που άφησε πίσω της το μπλε πτηνό. Λίγο αργότερα ξεκίνησε και η μεταμόρφωση των mobile εφαρμογών στα Android και iOS, την ώρα που υπήρχαν κάποιες...επιπλοκές με τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Σαν Φρανσίσκο, αφού η αστυνομία εμπόδισε αρχικά την αφαίρεση της ταμπέλας με το παλιό λογότυπο.

Καθώς η μετάβαση συνεχίζεται, κάθε αναφορά στο όνομα Twitter πρόκειται να αφαιρεθεί με την πάροδο του χρόνου.