IShowSpeed: «Προσεύχομαι να μην πεθάνω» - Τα νεότερα για την υγεία του streamer

Με δάκρια στα μάτια ζητά στήριξη από τον κόσμο
31 Ιουλίου 2023 13:54
IShowSpeed: «Προσεύχομαι να μην πεθάνω» - Τα νεότερα για την υγεία του streamer

Όπως σας ενημερώσαμε πριν μερικές ώρες, ο πασίγνωστος streamer IShowSpeed χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο, από το οποίο και πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα. Τελικά, τα συμπτώματά του παραμένουν και έτσι ο streamer νοσηλεύεται εκ νέου.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο γνωστός κατά κόσμον ως Darren Watkins Jr. ανάρτησε μόλις ένα νέο βίντεο στον λογαριασμό του στο YouTube, οπού μετρά 18,8 εκατομμύρια συνδρομητές. Μέσα από αυτό ζήτησε στήριξη από τον κόσμο αυτές τις δύσκολες ώρες. Όπως τόνισε, φοβάται κάθε δευτερόλεπτο ότι θα πεθάνει από τον ακραίο πονοκέφαλο που έχει κάνει το μάτι του και μια περιοχή του κεφαλιού του να πρηστεί, καθώς και από την έντονη ταχυπαλμία.

Ειδικότερα, δήλωσε:

Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμη στο νοσοκομείο. Στα αλήθεια θέλω να πάω σπίτι και να κάνω stream για όλους σας. Θέλω να πάω σπίτι, να παίξω Fortnite, να παίξω FIFA. Θέλω να πάω σπίτι και να κάνω stream.

Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα βρίσκομαι εδώ. Νοσηλεύομαι. Μπορούν να με κρατήσουν εδώ για μήνες, εβδομάδες, ημέρες ή και χρόνια αν θέλουν. Μόλις έκανα MRI και ακόμη έχω όλα τα συμπτώματα. […]

Σας αγαπάω όλους. Απλά προσευχηθείτε να μην πεθάνω. Κάθε δευτερόλεπτο νομίζω ότι θα πεθάνω. Κάθε δευτερόλεπτο…απλά πονάει τόσο πολύ. Δεν ξέρω τι γίνεται, η καρδιά μου χτυπάει τόσο δυνατά. Σας αγαπάω όλους. Απλά προσευχηθείτε για μένα. Δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου έρχονται στο Οχάιο από το Τόκιο. Απλά προσευχηθείτε για μένα.  Προσπαθώ να έχω καλή ψυχολογία, να το βλέπω θετικά, έχω μερικούς φίλους μου εδώ, αλλά είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο να είσαι στο νοσοκομείο.

Το νέο βίντεο του IShowSpeed από το νοσοκομείο:

Το πρόβλημα υγείας του IShowSpeed:

Όλα ξεκίνησαν στις 28 Ιουλίου, όταν ο IShowSpeed αποκάλυψε μέσα από ένα άλλο βίντεο πως υποφέρει από έντονους πονοκεφάλους. Ειδικότερα, περιγράφοντας την εμπειρία ως μια από τις χειρότερες της ζωής του, ο streamer τόνισε πως υποφέρει από αθροιστική κεφαλαλγία (ΑΚ), μια νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από επαναλαμβανόμενους έντονους πονοκεφάλους στη μία πλευρά του κεφαλιού, συνήθως γύρω από τα μάτια. Είναι μια αρκετά σπάνια πάθηση που επηρεάζει περίπου το 0,1% του γενικού πληθυσμού σε κάποια στιγμή της ζωής του.

Tags: