Το τεράστιο και φωτεινό X logo στα κεντρικά του Twitter δημιουργεί προβλήματα

Πολλά παράπονα από κατοίκους
31 Ιουλίου 2023 09:27
Το τεράστιο και φωτεινό X logo στα κεντρικά του Twitter δημιουργεί προβλήματα

Με τη μετονομασία του Twitter σε X, ο Elon Musk αποφάσισε να τοποθετηθεί ένα τεράστιο, φωτεινό logo της εταιρίας στα κεντρικά γραφεία της στο San Francisco.

Μάλιστα έσπευσε να τονίσει πως πολλοί πρόσφεραν πλούσια ανταλλάγματα για να αλλάξει έδρα το X, αλλά ο Musk επιμένει να παραμείνει στο San Francisco παρά τη φθίνουσα οικονομία της πόλης.

Ωστόσο αξιωματούχοι της πόλης μαζί με μερικούς κατοίκους, δεν είναι τόσο χαρούμενοι για την απόφαση αυτή και συγκεκριμένα για το φωτεινό logo στην ταράτσα του κτιρίου. Αρκετοί γείτονες παραπονέθηκαν για το έντονο φως, ενώ οι επιθεωρητές κτιρίων της πόλης δήλωσαν πως θα ερευνήσουν το κτίριο.

Το κέντρο του San Francisco έχει πληγεί μετά την πανδημία με απολύσεις στον τεχνολογικό τομέα, την αποχώρηση μεγάλων αλυσίδων λιανικής και το μειωμένο τουρισμό, ενώ έχει σημειώσει άνοδο η εγκληματικότητα και ο αριθμός των αστέγων. Παρόλα αυτά, αρκετοί κάτοικοι δε βλέπουν με καλό μάτι τη φιλία του Musk στην πόλη, καταγράφοντας videos που δείχνουν πόσο ενοχλητικό είναι το φωτεινό logo.

Το τμήμα επιθεώρησης κτιρίων της πόλης άνοιξε έρευνα για το περιστατικό λέγοντας πως το logo μπορεί να παραβιάζει τις υπάρχουσες άδειες, ενώ ένας επιθεωρητής δήλωσε πως το προσωπικό της X τού αρνήθηκε την πρόσβαση στην ταράτσα δύο φορές.

Tags: