Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Sony υπόσχονται ότι έχουν noise cancellation από «άλλο πλανήτη»

Θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Αύγουστο
25 Ιουλίου 2023 14:30
Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Sony υπόσχονται ότι έχουν noise cancellation από «άλλο πλανήτη»

Η Sony μόλις ανακοίνωσε τα νέα earbuds ακουστικά της που έρχονται με την ονομασία WF-1000XM5 ANC, που υπόσχονται νέας τεχνολογίας ακύρωση θορύβου.

Η εταιρία αναφέρει ότι έχει κάνει τεράστια βήματα στο noise cancellation (ακύρωση θορύβου), αφού το κάθε ακουστικό έχει ξεχωριστά τρία μικρόφωνα πάνω του, που βελτιώνουν την απόδοση της ακύρωσης των χαμηλών συχνοτήτων. Τα Sony WF-1000XM5 ANC τρέχουν με τον Processor V2, ο οποίος ξεκλειδώνει μια νέα λειτουργία ονόματι «HD Noise Canceling Processor QN2e», η οποία βοηθάει τα μικρόφωνα να προσφέρουν μια «πρωτοφανή» ποιότητα ακύρωσης του θορύβου.

Τα ακουστικά υποστηρίζουν High-Resolution Audio με LDAC codec, αλλά και DSEE Extreme και 360 Reality Audio, το οποίο θα βοηθάει πολύ σε AR παιχνίδια, όπως είναι το δημοφιλές Ingress της Niantic. Τα WF-1000XM5 ANC έχουν επίσης το Dynamic Driver X που προσφέρει πιο καθαρές τις φωνές στα τραγούδια ή στις κλήσεις σας.

Μάλιστα, τα νέα Ear tips είναι από ένα υλικό πολυουρεθάνη που βοηθούν επίσης να μειώνεται ο θόρυβος και βοηθούν στο Noise Canceling. Επιπροσθέτως, τα WF-1000XM5 ANC υπόσχονται 8 ώρες μπαταρίας, ενώ εάν τα φορτίσετε για 3 λεπτά, θα μπορείτε να ακούσετε 1 ώρα μουσική. Υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση και έχουν IPX4 πιστοποίηση.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά τους πατώντας εδώ.

Τα WF-1000XM5 ANC θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Αύγουστο σε μαύρο και ασημί χρώμα και θα κοστίζουν 319 ευρώ.

Tags: