Το νέο είδος των TikToks αντιγράφει ένα παλιό χαρακτηριστικό των Instagram Stories

Το TikTok προσθέτει κείμενο στα Stories του
24 Ιουλίου 2023 20:52
Το νέο είδος των TikToks αντιγράφει ένα παλιό χαρακτηριστικό των Instagram Stories

Από εκεί που σχεδόν όλες οι social media πλατφόρμες θέλουν λίγο-πολύ (και ας μην το παραδέχονται) να μοιάσουν στο TikTok, τώρα η πλατφόρμα της ByteDance αντιγράφει ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό στα Stories του Instagram. 

Για πρώτη φορά το TikTok ενσωματώνει το κείμενο στα posts και τα Stories του, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χρήστες να μοιράζονται ό,τι επιθυμούν και μέσω κειμένου με οποιοδήποτε φόντο επιθυμούν, ενώ μπορούν να προσθέσουν μουσικά κομμάτια, tags, hashtags, και αυτοκόλλητα για να τα εμπλουτίσουν. Ακριβώς όπως τα Stories κειμένου στο Instagram δηλαδή. 

Βέβαια, οι αναρτήσεις με κείμενο στο TikTok έχουν όριο 1.000 χαρακτήρων όπως μεταδίδουν διάφορα μέσα του εξωτερικού που δοκίμασαν το νέο χαρακτηριστικό. Οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με μια τέτοια ανάρτησεις ακριβώς όπως με τα βίντεο, με το να τα συρράψουν με δικές τους αναρτήσεις (stitching), με το να κάνουν κάποιο ντουέτο (dueting) αλλά και να τις σχολιάσουν. Γίνεται επίσης να τα αποθηκεύσετε ως drafts (πρόχειρα) και να ανεβάσετε αργότερα. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την ανταπόκριση των χρηστών του TikTok, το οποίο κυρίως απευθύνεται σε νεαρές ηλικίες, μιας και πρόκειται για την πλατφόρμα που έκανε μόδα τα κάθετα, μικρής διάρκειας βίντεο φέρνοντας επανάσταση στον κλάδο των social media. 

Το νέο χαρακτηριστικό των κειμένων στα Stories του TikTok είναι διαθέσιμο από σήμερα σε όλους και στην Ελλάδα. 

Tags: