Αν σας αρέσει το διάστημα, ορίστε ένα νέο υπέροχο wallpaper για το κινητό και το PC σας

Από τον γνωστό artist Basic Apple Guy
14 Ιουλίου 2023 19:17
Αν σας αρέσει το διάστημα, ορίστε ένα νέο υπέροχο wallpaper για το κινητό και το PC σας

Ο γνωστός artist που έχει εντυπωσιάσει στο παρελθόν με διάφορες δημιουργίες του με AI επιστρέφει τώρα με ένα ολοκαίνουργιο wallpaper, που απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο artist κυκλοφόρησε το “Trip Around the Sun” wallpaper, με το οποίο μπορείτε να “ντύσετε” το κινητό, το tablet ή το PC σας. Το εν λόγω εικαστικό δημιουργήθηκε για άλλη μια φορά με την γνωστή AI, Midjourney, με την οποία είχε φτιάξει παλιότερα τα Big Starry Sur και Midnight Mac εμπνευσμένα φυσικά από τις εικόνες της Apple.

Η νέα εικόνα επικεντρώνεται στην Γη και στον Ήλιο, ο οποίος δύει στον ορίζοντά της. Η ιδέα ξεκίνησε με τη βοήθεια της AI και στη συνέχεια ο Basic Apple Guy αναφέρει ότι πρόσθεσε τα αστέρια, τα textures και τη βελτίωσε, έτσι ώστε να φαίνεται καθαρή με 6K ανάλυση.

Στο iPad ή σε οποιοδήποτε tablet, η ανάλυση της εικόνας είναι 2732 x2732 στα 9.3mb, στον υπολογιστή/Mac σε 6016x3889 και στο iPhone σε 1290x2796.

Μπορείτε να κατεβάσετε το “Trip Around the Sun” πατώντας εδώ.

Ξεκίνησα την κριτική μου για το MacBook Air με τη φράση “around the sun” στο κεφάλι μου, οπότε αυτή η εικόνα δείχνει τον ήλιο που αναδύεται στον ορίζοντα του περιστρεφόμενου πλανήτη μας.

Για περισσότερες δημιουργίες του συγκεκριμένου καλλιτέχνη με AI παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.