Νέο 7 ιντσών tablet από την Amazon με κόστος μόνο 50$

Έρχεται και σε six-pack
19 Σεπτεμβρίου 2015 12:28
Νέο 7 ιντσών tablet από την Amazon με κόστος μόνο 50$

Η Amazon ανακοίνωσε το νέο tablet της σειράς Fire, το οποίο έρχεται να προστεθεί και αυτό στη γκάμα των tablets της εταιρίας. Βέβαια δεν κατατάσσεται στη high end κατηγορία, αλλά πρόκειται για μια mid-range συσκευή. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της, έχει μια οθόνη IPS 7 ιντσών με ανάλυση 1024x600, ένα quad-core επεξεργαστή στα 1.3GHz, 8GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με επέκτασή του με κάρτα microSD έως 128GB, 1GB μνήμης RAM και κύρια κάμερα στα 2MP και μπροστινή VGA. Τρέχει τη τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Amazon, το FireOS 5, το οποίο βασίζεται στο Android Lollipop και η μπαταρία του χαρίζει επτά ώρες διάρκειας ζωής με μέτρια χρήση.

Ακόμα η εταιρία παρουσίασε και μια έκδοση του νέου Fire για παιδιά, το Fire Kids Edition, μια συνέχεια του προηγούμενου μοντέλου. Αυτό θα κοστίζει 100$ κάτω από το προηγούμενο μοντέλο που κόστιζε 149$ και θα έρχεται με μια προστατευτική θήκη και συνδρομή ενός έτους στο Amazon FreeTime Unlimited, το οποίο επιτρέπει στα παιδιά να καταναλώνουν περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους (όπως βίντεο, βιβλία κ.α.) ξανά και ξανά.

Τέλος, το σημαντικό της όλης υπόθεσης είναι ότι η Amazon παρέχει στην αγορά το νέο Fire tablet σ’ ένα six-pack με συνολική τιμή μόλις 249$ (δηλαδή 5+1 δώρο), με την ημερομηνία διάθεσης στην αγορά να έχει ορισθεί για τις 30 Σεπτεμβρίου.