Προβλήματα και lag με την εγκατάσταση του iOS 9

Δηλώνουν αρκετοί χρήστες που το προτίμησαν
19 Σεπτεμβρίου 2015 06:55
Προβλήματα και lag με την εγκατάσταση του iOS 9

Ένα thread στο MacRumors με παράπονα για lag και άλλα προβλήματα του iOS 9 έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με πολλούς  χρήστες να δηλώνουν απογοητευμένοι από την αναβάθμιση. Το θέμα έχει γίνει viral και στα social media με πολλούς να κάνουν λόγο για ένα “lag gate”.

Μερικοί από τους χρήστες δηλώνουν πως το lag ξεπερνάει ακόμα και αυτό του iOS 8, ενώ σε πιο σπάνια υπάρχουν ακόμα και περιπτώσεις επανεκκινήσεων. Στο 9to5Mac μία σχετική δημοσκόπηση αποκαλύπτει πως πάνω από το 46% των χρηστών αντιμετωπίζουν lag σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.

Μία λύση που προτείνεται για αυτούς που εγκατέστησαν τη νέα έκδοση μέσω OTA αναβάθμισης, είναι να κάνουν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και clean install ξανά, αυτή τη φορά μέσω iTunes. Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμα το βήμα, θα συμβουλεύαμε να περιμένουν μερικές μέρες μέχρι να διορθώσει τα προβλήματα η Apple μέσω μικρότερων αναβαθμίσεων, πριν προχωρήσουν στην εγκατάσταση του iOS 9.

Εσείς εγκαταστήσατε το iOS 9; Σε ποια συσκευή; Αντιμετωπίσατε προβλήματα ως τώρα; Πως σας φαίνεται η ταχύτητα της συσκευής σε σχέση με το iOS 8; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: