Το Threads είναι η νέα εφαρμογή της Meta για το Instagram (ΕΙΚΟΝΑ)

Θα ανταγωνιστεί το Twitter
04 Ιουλίου 2023 09:04
Το Threads είναι η νέα εφαρμογή της Meta για το Instagram (ΕΙΚΟΝΑ)

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Meta ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια εφαρμογή που θέλει να ανταγωνιστεί το Twitter και όπως φαίνεται, οι φήμες βγήκαν αληθινές γιατί όντως θα ονομάζεται “Threads”. Μάλιστα, μέσα από το App Store της Apple έγινε γνωστό ότι η νέα εφαρμογή θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, το Threads εμφανίστηκε αρχικά το περασμένο Σάββατο στο Google Play με σχετικές πληροφορίες για την εφαρμογή, αλλά λίγο μετά εξαφανίστηκε. Τώρα, η εφαρμογή έχει καταχωρηθεί και στο App Store, με ημερομηνία κυκλοφορίας τις 6 Ιουλίου και σχετικές εικόνες που δείχνουν πως θα μοιάζει η εμφάνιση του νέου app.

Η νέα εφαρμογή της Meta μοιάζει πολύ με το Instagram, αλλά φαίνεται πως δεν έχει φωτογραφίες, μιας και βασίζεται περισσότερο στις συνομιλίες με απλό κείμενο.

Η περιγραφή της εφαρμογής στο App Store λέει τα εξής:

Το Threads είναι το σημείο όπου οι κοινότητες συγκεντρώνονται για να συζητήσουν για τα πάντα, από τα θέματα που σας ενδιαφέρουν σήμερα μέχρι και αυτά που θα είναι trending αύριο. Ό,τι κι αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να ακολουθήσετε και να συνδεθείτε απευθείας με τους αγαπημένους σας δημιουργούς και άλλους που αγαπούν τα ίδια πράγματα με εσάς ή να δημιουργήσετε πιστούς δικούς σας ακόλουθους για να μοιραστείτε τις ιδέες, τις απόψεις και τη δημιουργικότητά σας με τον κόσμο.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε η Meta στο κατάστημα της Apple, τα ελληνικά θα υποστηρίζονται κανονικά, ενώ οι χρήστες θα χρειαστεί να έχουν iPhone με εγκατεστημένο το iOS 14 (ή φυσικά μεταγενέστερη έκδοση).

Δείτε εικόνα:

Ο CPO της Meta, Chris Cox, αποκάλυψε πρόσφατα πως η νέα εφαρμογή θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να μεταφέρουν τον Instagram λογαριασμό τους μαζί με όλους τους ακολούθους τους στη νέα πλατφόρμα, ενώ η νέα εφαρμογή θα περιλαμβάνει και τις πληροφορίες του Instagram λογαριασμού του χρήστη.

Το Threads υπάρχει κανονικά στο App Store και πολλοί χρήστες μπορούν να κάνουν pre-order πατώντας εδώ.

Όπως μεταφέρει το The Verge, παρόλο που η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουλίου, αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνει διαθέσιμη απευθείας σε όλους. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει λανσάρισμα σε ορισμένες περιοχές και ίσως αργήσει να έρθει στα δικά μας μέρη.

Tags: