iPhone: Το iOS 17 θα σας λέει τι σημαίνουν τα σύμβολα στις ετικέτες

Στις ετικέτες των ρούχων και άλλων προϊόντων
29 Ιουνίου 2023 17:35
iPhone: Το iOS 17 θα σας λέει τι σημαίνουν τα σύμβολα στις ετικέτες

Η Apple θέλει να κάνει τη ζωή σας λιγάκι ευκολότερη με το iOS 17 και μόλις έγινε γνωστό ότι με τη νέα ενημέρωση, θα μπορείτε να βλέπετε εύκολα και γρήγορα τι σημαίνουν τα σύμβολα στις ετικέτες των ρούχων και άλλων προϊόντων.

Όπως μεταφέρει το macrumors, όταν εγκαταστήσετε το iOS 17 και ανοίξετε την εφαρμογή της κάμερας, τότε το iPhone θα μπορεί να αναγνωρίζει ένα μεγάλο φάσμα συμβόλων, όπως τις ετικέτες των ρούχων. Αυτό θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε ακριβώς τι να μην κάνετε όταν βάζετε πλυντήριο, καθώς μερικά ρούχα είναι ευαίσθητα σε κάποια υλικά ή σε συγκεκριμένη θερμοκρασία.

Όταν κάποιος βγάλει φωτογραφία την ετικέτα, τότε το iOS 17 θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με το νέο χαρακτηριστικό “Visual Lookup” και θα μεταφράζει το κάθε σύμβολο. Έτσι, θα γνωρίζετε ακριβώς τι σημαίνει το κάθε τι.

Δείτε ένα παράδειγμα παρακάτω:

Επιπροσθέτως, εάν δεν σας καλύπτουν οι πληροφορίες που θα σας δίνει το Visual Lookup, τότε θα έχετε τη δυνατότητα να μεταφερθείτε στο site της Apple για περισσότερες πληροφορίες. Η Apple λαμβάνει πληροφορίες για όλα τα σύμβολα από μία ειδικά πλατφόρμα που διαχειρίζεται ο από την πλατφόρμα διαδικτυακής περιήγησης που διαχειρίζεται ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης (International Organization for Standardization).

Το macrumors λέει ότι το Visual Lookup αναγνώριζε όλα τα σύμβολα σε διάφορες ετικέτες που δοκίμασε συμπεριλαμβανομένων των θερμοκρασιών του πλυντηρίο, των συστάσεων λεύκανσης, των περιορισμών στεγνωτηρίου, των θερμοκρασιών σιδερώματος και άλλων.

Το iOS 17 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στα iPhone αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Tags: