To OnePlus Nord 3 είναι το ολοκαίνουργιο οικονομικό μοντέλο της εταιρίας και έρχεται τον Ιούλιο

Αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη αποκάλυψη
27 Ιουνίου 2023 21:12
To OnePlus Nord 3 είναι το ολοκαίνουργιο οικονομικό μοντέλο της εταιρίας και έρχεται τον Ιούλιο

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την κυκλοφορία του OnePlus Nord 2 και τώρα η θυγατρική της OPPO είναι έτοιμη να αποκαλύψει το ολοκαίνουργιο προσιτό μοντέλο της, το Nord 3.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο πρόεδρος και COO της εταιρίας, Kinder Liu, αποκάλυψε και επίσημα τον σχεδιασμό του OnePlus Nord 3 μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ενώ ταυτόχρονα ένα προωθητικό email αποκάλυψε και την εμφάνιση του OnePlus Nord CE3. Όλες οι εν λόγω εικόνες ακολουθούν παρακάτω και όπως προδίδουν, το OnePlus Nord 3 θα έρχεται σε μαύρο και πράσινο χρώμα, ενώ το CE3 θα έρχεται σε θαλασσί.

Παράλληλα, η επίσημη εικόνα αποκαλύπτει πως το OnePlus Nord 3 θα έχει διακοπτάκι σίγασης στο πλάι και IR blaster στο πάνω μέρος. Η συσκευή θα έρχεται με τρείς κάμερες, οι οποίες θα φιλοξενούνται σε δύο μεγάλα και συμμετρικά “camera bumps”. Πέρα από αυτά, οι φήμες επισημαίνουν πως θα έχουμε MediaTek Dimensity 9000 επεξεργαστή, 12 ή 16GB RAM, μπαταρία 5,000mAh και AMOLED οθόνη 6.74 ιντσών με 1.5K ανάλυση και 120Hz refresh rate.

Φυσικά, όλα θα επιβεβαιωθούν επίσημα στις 5 Ιουλίου, όταν και θα ανακοινωθούν τα δύο νέα smartphones της OnePlus, μαζί με τα νέα OnePlus Nord Buds 2r ασύρματα ακουστικά.

Tags: