Η Samsung φέρνει θήκες Pokémon με τα ασύρματα ακουστικά της (ΦΩΤΟ)

Ειδικές εκδόσεις που θα γίνουν διαθέσιμες αύριο στην Κορέα
26 Ιουνίου 2023 19:11
Η Samsung φέρνει θήκες Pokémon με τα ασύρματα ακουστικά της (ΦΩΤΟ)

Η Samsung αποκάλυψε ότι θα φέρει νέες θήκες Pokémon για τα ασύρματα ακουστικά της και θα τις κυκλοφορήσει αύριο, 27 Ιουνίου στην Κορέα. Πέρυσι, η εταιρία είχε διαθέσει στα μαγαζιά μια ειδική Pokémon έκδοση των Galaxy Buds2 και φαίνεται ότι μετά τη μεγάλη ανταπόκριση ετοίμασε νέες θήκες για τα Galaxy Buds 2 και Galaxy Buds 2 Pro σας.

Πρόκειται για τρεις ιδιαίτερες θήκες με γνωστά Pokémon, όπως είναι τα Snorlax, Ditto και Jigglypuff. Οι θήκες δεν έχουν απλώς το χρωματισμό των Pokémon, αλλά ολόκληρο το σχεδιασμό τους. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε εάν θα έρθουν στη χώρα μας ή πόσο θα κοστίζουν σε άλλα μέρη, αλλά στην Κορέα, όποιος θέλει να αγοράσει την έκδοση με τα «απλά» Buds5 θα πρέπει να δώσει 130.000 KRW δηλαδή 90 ευρώ περίπου, ενώ όποιος προτιμήσει την Pro έκδοση τότε η τιμή ανεβαίνει στα 200.000 KRW δηλαδή 140 ευρώ.

Η ειδική θήκη του Ditto

Τα ακουστικά με τον Snorlax

Και η έκδοση με το Jigglypuff

Οι θήκες θα γίνουν διαθέσιμες αύριο σε καταστήματα όπως το G Market, με την εταιρία να δηλώνει τα εξής: Το νέο πακέτο για φέτος έχει ένα πιο ιδιαίτερο και ελκυστικό σχεδιασμό που βασίζεται φυσικά στα Pokémon.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η Samsung έχει συνεργαστεί και πάλι με την εταιρία των Pokémon και έχει κυκλοφορήσει θήκη για το Galaxy Z Flip 4, καθώς και διάφορα bands για το Watch5.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε εάν θα γίνουν διαθέσιμα τα νέα ακουστικά της εταιρίας στα μέρη μας. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: