Γεγονός ο νέος Opera browser με AI και πολλές νέες λειτουργίες

Γνωρίστε το Opera One
20 Ιουνίου 2023 15:17
Γεγονός ο νέος Opera browser με AI και πολλές νέες λειτουργίες

Η ομάδα πίσω από τον γνωστό web browser, Opera, μόλις κυκλοφόρησε τη νέα και αρκετά αναβαθμισμένη έκδοση ονόματι Opera One. Πρόκειται για ένα μεγάλο update που φέρνει ενσωματωμένη την τεχνητή νοημοσύνη και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Οι προγραμματιστές του Opera One δήλωσαν τα εξής: Το Opera One παρουσιάζει το Aria, το πρώτο πραγματικά εγγενές AI του γνωστού web browser. Το Aria μπορεί να λάβει πολλές εντολές από το sidebar, καθώς και από την πλαϊνή γραμμή του προγράμματος, και αξιοποιεί την τεχνολογία GPT του OpenAI για τη βελτιστοποίηση της αναζήτησης.

Μάλιστα θα μπορείτε να αλληλεπιδράτε με το Aria μέσω συντόμευσης, και να τη ρωτάτε ό,τι εσείς επιθυμείτε. Το Opera One περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση στο ChatGPT μέσα από το sidebar.

Κατεβάστε το Opera One πατώντας εδώ.

Επιπροσθέτως, μια νέα λειτουργία είναι τα Tab Islands που στοχεύουν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο ανοίγετε τις καρτέλες σας, τα οποία επίσης μπορείτε να προσαρμόσετε και να τους αλλάξετε θέση ανάλογα με αυτό που σας βολεύει.

Με νέο σχεδιασμό και εντελώς δωρεάν, το Opera One κυκλοφόρησε σήμερα σε περισσότερες από 180 χώρες, ενώ μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε και στο Android τηλέφωνό σας. Οι developers έφεραν και ένα δυναμικό interface, ενώ φυσικά και προσφέρονται δωρεάν VPN, Spotify, Apple Music, Deezer και Tital players και πολλές ακόμη λειτουργίες.

Tags: