O MrBeast θα γίνει ο βασιλιάς όλων των content creators, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα βάσει followers

Θα ξεπεράσει τους followers του πασίγνωστου TikTokter, Khaby Lame
15 Ιουνίου 2023 19:54
O MrBeast θα γίνει ο βασιλιάς όλων των content creators, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα βάσει followers

Ο MrBeast -κατά κόσμον Jimmy Donaldson- αποτελεί το φαινόμενο των social media και σίγουρα ένα case study για τον κλάδο, μόνο που τώρα ετοιμάζεται να κάνει άλλο ένα μεγάλο βήμα και κυριολεκτικά να πατήσει οποιονδήποτε άλλον content creator υπάρχει στον κόσμο. 

Αν και θεωρείται ο "βασιλιάς του YouTube" πολύ σύντομα αναμένεται να γίνει και ο βασιλιάς των content creators με τους περισσότερους followers σε δύο κοινωνικά δίκτυα ταυτοχρόνως. Yπάρχει ένα κίνημα από τους fans του που συγκεντρώνει όλο και περισσότερη στήριξη για να ξεπεράσει σε followers τον Khaby Lame, ο οποίος είναι ο διασημότερος TikToker του κόσμου. Αυτή τη στιγμή ο MrBeast έχει 83.4 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok, ενώ ο Khaby Lame αριθμεί πάνω από 160.2 εκατομμύρια followers. Αυτό το ρεκόρ δε γνωρίζουμε πότε θα το σπάσει αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι πιστοί fans του έχουν συστρατευθεί για να τα καταφέρουν

Ο Σενεγαλέζος σταρ και influencer είναι ο content creators με τους περισσότερους followers συνολικά σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και αυτό το ρεκόρ κοντεύει να σπάσει ο MrBeast. Οι fans του MrBeast παρατήρησαν ότι στο YouTube ο MrBeast ξεπερνά τους 160 εκατομμύρια συνδρομητές, που είναι το ανάλογο των followers στην πλατφόρμα.

Παράλληλα, ο Lame έχει πάνω από 160.2 εκατ. followers στο TikTok και θεωρείται ότι είναι θέμα χρόνου μέχρι ο MrBeast να ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό και να γίνει ο content creator με τους περισσότερους ακόλουθους σε οποιαδήποτε social media πλατφόρμα. 

Στο TikTok, ωστόσο, η κατάσταση είναι κάπως πιο πολύπλοκη καθώς ο MrBeast είναι 5ος στη λίστα με τους κορυφαίους σε followers content creators. Εκεί τον ξεπερνούν διαδοχικά οι Addison Rae, Bella Poarch, Charli και Khaby Lame.