Big Sky: Η νέα cinema κάμερα με αισθητήρα 18K

40 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τις 4K κάμερες
14 Ιουνίου 2023 11:12
Big Sky: Η νέα cinema κάμερα με αισθητήρα 18K

Η Sphere Studios αποκάλυψε το επόμενο βήμα στον τομέα της κινηματογράφησης με μία κάμερα στην αιχμή της τεχνολογίας. Ο λόγος για την Blue Sky, μία cinema κάμερα με αισθητήρα 18K και 316MP HDR.

Η χωρίς προηγούμενο κάμερα έρχεται με αισθητήρα 3 ιντσών και 18.432x8.704 pixels, καταγράφοντας εικόνες με εξαιρετική λεπτομέρεια, δίνοντας τη δυνατότητα στους κινηματογραφιστές να κάνουν crop, pan και zoom, διατηρώντας ταυτόχρονα ακραία ποιότητα εικόνας.

Η καταγραφή video με τη συγκεκριμένη κάμερα ανοίγει νέες δυνατότητες στο post-production, δίνοντας μεγάλη ελευθερία και δημιουργικότητα στους κινηματογραφιστές. Πέρα όμως από τη μεγάλη ανάλυση, η Big Sky προσφέρει ευρύ δυναμικό πεδίο, καταγράφοντας σκιές και highlights με εξαιρετική ακρίβεια, δίνοντας τη δυνατότητα στους κινηματογραφιστές να πετύχουν το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Προσφέρει επίσης εναλλάξιμα mounts φακών, σταθεροποίηση εικόνας και πολλές δυνατότητες σύνδεσης, μετατρέποντάς την σε ένα ευέλικτο εργαλείο που προσαρμόζεται σε διαφορετικά σενάρια κινηματογράφησης και ροής εργασίας. Προς το παρόν δε διατίθεται ακόμα για πώληση.

Tags: