Αυτό είναι το νέο τηλέφωνο της Xiaomi με δύο selfie κάμερες!

Θα ξεκινήσει να πωλείται στην Κίνα στο τέλος του Μαΐου
25 Μαΐου 2023 17:49
Αυτό είναι το νέο τηλέφωνο της Xiaomi με δύο selfie κάμερες!

Η Xiaomi μόλις ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο smartphone που θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου (στην Κίνα) και θα προσφέρει δύο selfie κάμερες.

Ο λόγος γίνεται για το Xiaomi Civi 3 που τρέχει με τον Dimensity 8200 της MediaTek και επικεντρώνεται πολύ στις μπροστινές του κάμερες που βρίσκονται σε μέγεθος χαπιού “μέσα” στην οθόνη. Η κεντρική selfie υποστηρίζει αυτόματη εστίαση και OIS (οπτικό σταθεροποιητή), ενώ ο 2ος φακός είναι για wide λήψεις και προσφέρει 4K βίντεο.

Μάλιστα στο πάνω μέρος του τηλεφώνου θα υπάρχουν λυχνίες LED που θα χρησιμοποιούνται από την τεχνητή νοημοσύνη για την προσομοίωση των εφέ φωτισμού για πιο ρεαλιστικά χρώματα στις φωτογραφίες σας.

Στο πίσω μέρος έχουμε έναν κεντρικό σένσορα στα 50MP IMX800 me OIS, καθώς και έναν ultrawide φακό στα 8MP και έναν macro στα 2MP. Όσον αφορά την οθόνη του, εδώ υπάρχει μια AMOLED Full HD+ στις 6,55 ίντσες που προσφέρει 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης και προστατεύεται από το Gorilla Glass 5. Η οθόνη μπορεί να φτάσει τα 1,500 nits.

Το Xiaomi Civi 3 έρχεται με δύο εκδόσεις όσον αφορά τις RAM σε 12 ή 16GB (LPDDR5X), ενώ θα μπορείτε να το προμηθευτείτε και με 1TB στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης με UFS 3.1. Στην μπαταρία του συναντάμε περίπου 4,500mAh που φορτίζουν ενσύρματα με 67W φορτιστή. Το τηλέφωνο τρέχει από το κουτί του με το MIUI 14 που είναι φυσικά βασισμένο στο Android 13.

To Xiaomi Civi 3 θα κυκλοφορήσει σε μοβ, γκρι, χρυσό και μέντα χρωματισμούς και το μοντέλο των 12/256GB αγγίζει τα $353, ενώ το πιο ακριβό μοντέλο των 16GB-1TB στα $424. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 31 Μαΐου και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε εάν ή πότε θα γίνει διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Tags: