Η Hermès κυκλοφόρησε δερμάτινη θήκη για τα AirPods Pro – Δε θα πιστεύετε πόσο κοστίζει

Κοστίζει περίπου όσο τρία AirPods Pro
18 Μαΐου 2023 19:10
Η Hermès κυκλοφόρησε δερμάτινη θήκη για τα AirPods Pro – Δε θα πιστεύετε πόσο κοστίζει

Ο γαλλικός οίκος μόδας Hermès συνεργάστηκε πριν χρόνια με την Apple για να φέρει ένα ιδιαίτερο band (λουράκι) για τα Apple Watch. Φαίνεται ότι η εταιρία θέλει να συνεχίσει να δημιουργεί και τώρα αποκάλυψε μία δερμάτινη θήκη για τα AirPods Pro 2ης γενιάς, καθώς και ένα Lanyard. Ωστόσο, όπως φαντάζεστε, η τιμή των δύο αντικειμένων είναι αρκετά «τσιμπημένη».

Η θήκη είναι διαθέσιμη τώρα στο επίσημο site της Hermès και μπορείτε να την βρείτε σε διάφορους χρωματισμούς όπως Gold, Navy Blue, Vert Criquet/Vert Bambou, Mauve Sylvestre/Rose Azalée και Bleu Lin/Étain. Η θήκη έρχεται με έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό και μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διάφορά, ενώ το δέρμα της είναι αρκετά λεπτό, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται η ασύρματη φόρτιση.

Ωστόσο, αν θέλετε να την αποκτήσετε θα πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς κοστίζει σχεδόν όσο τρεις φορές τα AirPods Pro 2. Αυτό σημαίνει ότι η Hermès ζητάει περίπου 930 δολάρια ή αλλιώς 862 ευρώ. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η θήκη κυκλοφορεί και με ένα δερμάτινο strap για να μπορείτε να δένετε τα ακουστικά στο λαιμό ή στην τσάντα σας.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Από την άλλη, θα βρείτε και ένα ειδικό δερμάτινο Hermès Lanyard, το οποίο έρχεται σε Bambou, Gold, Bleu Navy, Rose Azalée και Bleu Lin χρωματισμούς και κοστίζει 335 δολάρια (περίπου 310 ευρώ).

Θα αγοράζατε μια τέτοια θήκη για τα AirPods Pro 2; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: