Benchmarks αποκαλύπτουν τα χαρακτηριστικά του Galaxy S7

Αντικρουόμενες πληροφορίες για τον επεξεργαστή
11 Σεπτεμβρίου 2015 07:53
Benchmarks αποκαλύπτουν τα χαρακτηριστικά του Galaxy S7

Δύο benchmarks τα οποία αποδίδονται στη Samsung συσκευή με την κωδική ονομασία “Lucky”, μας δείχνουν την ύπαρξη δύο επεξεργαστών, ισχυροποιώντας τις φήμες για δύο εκδόσεις του Galaxy S7. Το πρώτο μας δείχνει ένα “universal8890" chipset, το οποίο θεωρείται πως είναι ο Exynos 8890, ο οποίος είναι ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής στα 1.38GHz. Υπάρχει επίσης η πεποίθηση πως πρόκειται για τους πυρήνες της ίδιας της Samsung με την ονομασία Moongoose, 45% ταχύτεροι από τους Α57. Σε ένα άλλο benchmark η ίδια “Lucky” συσκευή φάνηκε να ενσωματώνει το Snapdragon 820.

Στην πρωτότυπη αυτή συσκευή, η οποία να σημειώσουμε πως μπορεί να διαφέρει από το προϊόν που θα φτάσει τελικά στα χέρια των καταναλωτών, βρίσκουμε οθόνη 5.7 QHD, 16MP κύρια κάμερα, 5MP εμπρόσθια, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου και Android 5.1.1. Υπάρχουν φήμες πως η τελική συσκευή θα φέρει κάμερα 20MP ISOCELL, ενώ θα διατηρήσει την UFS 2.0 τεχνολογία στον αποθηκευτικό χώρο.

Ταυτόχρονα, πηγές ισχυρίζονται πως η Samsung θα καταφέρει να βάλει microSD κάρτες, κρατώντας το unibody design. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως η Samsung θα λύσει την ασυμβατότητα της UFS 2.0 τεχνολογίας με τις microSD, αν όντως ισχύουν αυτές οι πληροφορίες.